ČEŠNJEV TEK skupinski trening

2.6.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 2. junija, vas vabimo na ČEŠNJEV TEK, osmi skupinski brezplačni tek in nordijska hoja pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 zjutraj pri Koseškem bajerju. Tokrat se bomo razdelili v kar štiri skupine, v lahkotnem koraku bomo pretekli približno 7, 11 in 17 kilometrov, ena skupina pa šla na nordijski pohod veselih češenj.

Mesec junij je mesec rdečih uhančkov, ki nas nasmejijo, spravijo v dobro voljo in zbujajo domišljijo. Po teku se bomo posladkali s slovenskimi češnjami. Ali bo 30 kil češenj dovolj? No, toliko jih je naročenih. Za vas tekače in pohodnike. Ne tudi za vse tiste, ki bodo ostali doma. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Za regeneracijo po teku pa gremo v lokal Kačji pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu poskrbeli za počitek in prijateljski nasmeh. Pri lokalu bomo naredili tudi raztezanje, naši pridni maserji pa nam bodo sprostili utrujene noge. Lokal se nahaja ob neposredni bližini jezera, praktično povsem na začetku poti PST.

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2018

PS: Še vedno se nam lahko pridružite na projektu Priprave: https://priprave.si/pridruzite-se-projektu-priprave-2018/