ČEŠNJEV TEK skupinski trening

1.6.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 1. junija vas lepo vabimo na ČEŠNJEV tek, 8. skupinski brezplačni tek pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Tokrat tečemo in hodimo za češnje.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7, 14, 17 kilometrov, bomo pa tudi nordijsko hodili. Tekli bomo v ŠTIRIH skupinah, skupina 7 km bo tekla v tempu okoli 6.30 – 7.00 min/km, skupina 14 km pa se bo razdelila v dve podskupini, ena bo tekla v ritmu okoli 5.45 – 6.00 min/km, druga skupina pa v tempu 6.30 – 7.00 min/km, skupina 17 km bo tekla tempo okoli 5.45 – 6.00 min/km. Nordijski pohod bo dolg cca 75 min. Začnemo vsi skupaj, po uvodnih kilometrih sledi dinamično ogrevanje ob glasbi, nato pa se razdelimo v skupine.

Povabimo, da vsak pride s kravato. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
– 1. skupinski tek :: Otvoritveni tek :: 146 tekačev
– 2. skupinski tek :: Zimski tek :: 71 tekačev (-10 stopinj)
– 3. skupinski tek :: Barvit tek :: 112 tekačev (-3 stopinje)
– 4. skupinski tek :: Krasni tek :: 173 tekačev.
– 5. skupinski tek :: Spomladanski tek :: 170 tekačev.
– 6. skupinski tek :: Velikonočni tek :: 130 tekačev (Velika noč!!)
– 7. skupinski tek :: Posloveni tek ::115 tekačev (oblačno in maraton Radenci)

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za vse dogodke v organizaciji projekta Priprave vse do preklica. PRIJAVA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7QOqeeymZb3w-LxKZJg7Ca4zeLyPVLjyiEpRHnm-sPXlqLA/viewform

Pridružite se nam na teku za češnjo.

Za regeneracijo bo poskrbljeno. Po teku gremo na kavico ali pivo v našo bazo Kačji Pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu poskrbeli za počitek in prijateljski nasmeh. Ob naročilu TEKAŠKE KAVE, prejmete Emo Celje lonček Priprave.

Electrolux Slovenija Priprave Kuhinja bo poskrbela za osvežitev izpod rok naših trenerjev – kuharjev. V lončku Priprave vam bomo postregli češnje.

Dukat Fit poskrbi za regeneracijo. Naši pridni maserji pa nam bodo sprostili utrujene noge.

Se vidimo. ♥
Ekipa PRIPRAVE 2019

Pridruži se nam na tekaškem doživetju – uradne tekaške priprave na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton . https://priprave.si/program/