DOBER TEK skupinski trening

21.4.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 21. aprila vas lepo vabimo na še posebno DOBER TEK, 6. skupinski brezplačni tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Po dinamičnemu ogrevanju bomo družno odtekli v park Tivoli. Tam bomo vsi skupaj simbolno pretekli 1 krog, dolg 2 km, za dober namen. Po skupnem dogovoru, bo lahko ena skupina naredila tudi dva, tri kroge ali več. Skupinsko se bomo udeležili dobrodelnega teka FORMARATON, kjer bomo tekli za otroke z rakavim obolenjem, ki se borijo za življenje, ne za kilometre.

Dobrodelni prispevek je 10 EUR. Pred legendarno skupinsko fotografijo, vas prosimo, da predate vaš srčen prispevek našemu trenerju. Ves denar skupaj s seznamom darovalcev bomo predali organizatorju.

Formaraton: http://remote.timingljubljana.si/formaraton/default.aspx

Pokažimo, da naše srce utripa tudi za druge. Srčnosti je več oblik. Nasmeh pa ni samoumeven. Narišimo ga tudi tistim, ki se težje nasmejejo sami. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Na 1. teku se nas je zbralo 116, na 2. teku 136, na 3. teku 100 (v minusu in snegu), na 4. teku 126, na 5. teku pa 103 tekačev. 🙂

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta Priprave

Prijave na uradne tekaške treninge na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton so odprte: https://priprave.si/pridruzite-se-projektu-priprave-2018/