En krog ZA OTROKE

22.4.2017 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 22. aprila vas lepo vabimo na tek EN KROG ZA OTROKE, šesti skupinski brezplačni tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Razdelili se bomo v dve skupini. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 8 in 12 kilometrov. Z nami bodo trenerji s projekta Priprave, ki bodo vodili tekaško falango čez belo Ljubljano. Naša pot obeh skupin bo vodila čez park Tivoli.

V sklopu teka, bomo naredili en krog, dolg 1.936 metrov, za dober namen. Kdor bo želel sodelovati na dobrodelnem krogu, bo skupaj s trenerjem dodal še 2 kilometra pot po trasi Formaratona, vsi preostali pa boste z drugim trenerjem odšli nazaj na Koseški bajer. Dobrodelni prispevek znaša 10 EUR in ga boste predali našemu glavnemu trenerju Blažu na začetku srečanja. On bo ves denar, ki ga boste prispevali srčni tekači, predal organizatorju dobrodelne pobude, na licu mesta v parku Tivoli. Vsi zbrani tekaški evri gredo za pogumne viteze, za otroke, male bojevnike, obolele za rakom.

Dobrodošli, da svojo prisotnost, kot podporo projektu, potrditev tudi na Facebook dogodku.   ?

Pokažimo, da smo vsi pripadniki tekaške skupnosti Priprave, pravi ljudje. Potrdimo rek “V slogi je moč” in podarimo svojo energijo, korake, misli in 10 eur za otroke. Druži nas tek, povezuje pa nas srčnost. Na naših dogodkih prav tekači ustvarjate neverjetno energijo, to pride iz vas samih, to rabijo naši mali princi in princeske. Mi se borimo s kilometri, oni se borijo za zdravje.

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2017

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj! https://priprave.si/

PS: Naša navada je, da se po teku vedno posladkamo. Vse dobrote nastanejo izpod rok tekačev, samoiniciativno. Dobrodošli vsi kreativni kulinariki, da nas pocrkljate.