Finalni trening za Garmin tek 10 km

14.10.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

Vabljeni na Finalni trening za Garmin tek 10 km.

V nedeljo, 14. oktobra, vas prisrčno vabimo na FINALNI TRENING za Garmin tek 10 km na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu. To je zadnji skupinski trening. Dobrodošli vsi tekači in juniorji!

PRESENEČENJE: Vsi tekači boste prejeli atraktivne tekaške majice Garmin. Majčko prejmejo udeleženci dogodka.

Trening je v prvi vrsti namenjen za tekače, ki ste prijavljeni na Garmin tek 10 km razdaljo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Skupaj z našimi trenerji s projekta Priprave bomo izvedli tekaški del treninga, kot tudi vaje za pravilno raztezanje in krepitev pomembnih mišic za lažji in udobnejši tek.

Skupaj z našimi trenerji s projekta Priprave bomo v lahkotnem tempu pretekli krog 7 km. Imeli bomo pa tudi »navito« skupino, ki bo tekla 7 km krog v ritmu 4.45 min/km. Skupino bo vodil Jan Petrač, nekdanji zmagovalec 10 km preizkušnje, skupaj z našim trenerjem Kristianom.

PRESENEČENJE: V nedeljo bomo na dogodku Finalni trening za Garmin tek 10 km izžrebali enega srečnega in mu podarili Garmin Forerunner 645, uradno uro Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Dogodek je brezplačen in odprt za vse ljubitelje teka.

Priprave JUNIOR by Garmin

https://www.facebook.com/ljmaraton/videos/1965684830191251/

Organizirali bomo tudi športno animacijo / vadbo za otroke od 6 do 12 let. Srečanje bo trajalo od 8.00 do 10.00, dokler tekači ne pritečejo nazaj.

https://priprave.si/priprave-junior/

Udeležba je brezplačna, prijava otrok pa je zaradi organizacije aktivnosti obvezna: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN9MPBH5tabjowT4Q2gZWC_E818htiGvSmTHnJ7KHvkYC-6A/viewform?c=0&w=1

_________________________________

Garmin je sponzor Volkswagen Ljubljanskega maratona, imenski sponzor 10 km razdalje in sponzor projekta Priprave. Garmin je partner vaših odločitev. Garmin je z vami na teku na vsakem kilometru. Beat Yesterday.