Finalni trening za Garmin tek 10 km

12.10.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)

#GARMINRUNSERIES

Vabljeni na finalni trening za Garmin tek 10 km#GARMINRUNSERIES

V soboto, 12. oktobra, vas prisrčno vabimo na FINALNI TRENING za Garmin tek 10 km na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu. To je zadnji skupinski trening. Dobrodošli vsi tekači in juniroji – otroci 6-12 let!

PRESENEČENJE

VSI udeleženci treninga boste prejeli atraktivno tekaško majico Garmin. Moraš jo imeti! Po teku bomo z žrebanjem podelil tudi 3 ure Garmin Forerunner 45.

Trening je v prvi vrsti namenjen za tekače, ki ste prijavljeni na Garmin tek 10 km razdaljo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Skupaj z našimi trenerji s projekta Priprave bomo izvedli tekaški del treninga, kot tudi vaje za pravilno raztezanje in krepitev pomembnih mišic za lažji in udobnejši tek.

Vsi bomo tekli razdaljo 7 km. Razdelili se bomo glede na tempo teka:

  • 4.30 min/km
  • 5.00 min/km
  • 6.00 min/km
  • 7.00 min/km

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju v tekaški bazi lokal Kačji pastir. Sledi skupinska fotografija in tekaško popotovanje. Dogodek je brezplačen in odprt za prijavljene tekače na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton.

BREZPLAČNO ♥ za najmlajše

Športna animacija za otroke 6-12 let, Priprave Junior by GARMIN SLOVENIJA med 8.00 in 9.30 uro. Animator v vsakem primeru počaka, da se vrnete s teka. Vsi otroci dobijo majčko Priprave JUNIOR by Garmin. Podelili bomo eno atraktivno zapestnico Garmin vivofit jr. Otroci naj bodo oblečeni in obuti v športno opremo, s seboj naj imajo bidon vode. V primeru dežja bo organizator odpoved pravočasno sporočil staršem na telefon.

Udeležba je brezplačna, prijava otrok je zaradi organizacije aktivnosti obvezna: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN9MPBH5tabjowT4Q2gZWC_E818htiGvSmTHnJ7KHvkYC-6A/viewform?c=0&w=1

_________________________________

Garmin je sponzor Volkswagen Ljubljanskega maratona, imenski sponzor 10 km razdalje in sponzor projekta Priprave. Garmin je partner vaših odločitev. Garmin je z vami na teku na vsakem kilometru.

#garminrunseries