KUHARSKI TEK skupinski trening

6.10.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 6. oktobra, vas vabimo na KUHARSKI TEK, štirinajsti brezplačni skupinski tek in nordijsko hojo pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Dobimo se ob 8.00 zjutraj pri Koseškem bajerju. Razdelili se bomo v štiri skupine, v lahkotnem koraku bomo pretekli približno 7, 17, 21 in 31 kilometrov, ena skupina pa bo šla na nordijski pohod. POZOR!!! Skupina za 31 km bo jutro začela prej in se zbere ob 7.00 uri.

Na dogodku organiziramo tudi športno animacijo za otroke 6-12 let, da se nam pridružijo na Priprave JUNIOR by Garmin. Udeležba je brezplačna, prijava otrok je zaradi organizacije aktivnosti obvezna.

POZOR!!! Po teku in hoji gremo v lokal Kačji Pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu in dobri kavi poskrbeli za naše želodčke. Elektrolux bo poskrbel, da bomo okusili slastne testenine, katere bodo pripravili naši trenerji. Electrolux je vodilni globalni proizvajalec gospodinjskih aparatov, spremljate ga na Facebook profilu.

BREZPLAČNO ♥ za najmlajše 
Misija projekta Priprave junior | športna animacija za otroke 6-12 by GARMIN SLOVENIJA
https://priprave.si/priprave-junior/

Aktivna športna animacija za otroke od 6 do 12 let. Srečanje bo trajalo od 8.00 do 10.00 oz. dokler vsi tekači ne pritečejo nazaj.

Udeležba je brezplačna, prijava otrok je zaradi organizacije aktivnosti obvezna: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN9MPBH5tabjowT4Q2gZWC_E818htiGvSmTHnJ7KHvkYC-6A/viewform?c=0&w=1

Vsi otroci dobijo majčko Priprave JUNIOR by Garmin. Podelili bomo eno atraktivno zapestnico Garmin vivofit jr. https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/p/607995

Otroci naj bodo oblečeni in obuti v športno opremo, s seboj naj imajo bidon vode. V primeru dežja bo organizator odpoved pravočasno sporočil staršem na telefon.

Dukat Fit poskrbi za regeneracijo. Po teku in hoji gremo v lokal Kačji Pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu poskrbeli za počitek in prijateljski nasmeh. Naredimo raztezanje, naši pridni maserji (Barbi Šavorn, Manca Grum, Jan Grum) pa nam bodo sprostili utrujene noge. Lokal se nahaja ob neposredni bližini jezera, praktično povsem na začetku poti PST.

Poskrbljeno bo tudi za:
– MASAŽE – z gelom Pernaton Slovenija, uradnim regeneracijskim gelom ,
– IZOTONIK – z napitkom Isostar Slovenija, uradnim izotonikom,
– REGENERACIJSKI ŠEJK – s šejkom Dukat Fit, uradnim regeneracijskim napitkom,
– MOTIVACIJO – z motivacijskim projektom #VZTRAJAM Vztrajam Banka SKB
– MERITEV TRASE – z uradnim merilcem kilometrov GARMIN SLOVENIJA
– NAJLEPŠI OUTFIT – z opremljevalcem adidas Running z najlepšo kolekcijo

Za ohranjanje svežine bo med tekom poskrbel Isostar napitek, za regeneracijo po teku pa proteinski napitki Dukat FIT in masaže s Pernaton gelom. Naredimo raztezanje, naši pridni maserji (Barbi Šavorn, Manca Grum,Jan Grum) pa nam bodo sprostili utrujene noge. Na Facebooku označi, da prideš T-U-K-A-J.