OTVORITVENI TEK skupinski trening

4.1.2020 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 4. januarja novega leta 2020 vas lepo vabimo na 1. brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Zadihajmo skupaj v 2020.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, bomo pa tudi nordijsko hodili. Tekli bomo v skupinah:
7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
12 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.

Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.

Nordijski pohod je namenjen za vse, ki pozimi ne tečete, vsem, ki ste poškodovani in ste v fazi rehabilitacije, vsem, ki imate razdi aktivno zdravo življenje. Pohod bo dolg cca 75 min. Na voljo imamo nordijske palice za brezplačno izposojo. Po skupinski fotografiji, boste z vodičem odšli do lokala Kačji pastir po palice in naprej na pohod.

Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno uvajanje v novo leto. Povabite svoje tekaške prijatelje in novo leto začnimo aktivno. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za do preklica. PRIJAVA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7QOqeeymZb3w-LxKZJg7Ca4zeLyPVLjyiEpRHnm-sPXlqLA/viewform

Po teku gremo na čaj v našo bazo Kačji Pastir na 0,0 regeneracijo.

PS: 5. januarja 2019 se nas je zbralo 146 pri -3 stopinjah. Ni izgovorov. 

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2020