OTVORITVENI TEK skupinski trening

5.1.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 5. januarja novega leta 2019 vas lepo vabimo na 1. skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, tekli bomo v dveh skupinah, se vmes tudi malo raztegnili, naredili kakšno krepilno vajo, zadihali svež zrak novega leta in pognali kri po žilah. Skupina 7 km bo tekla v ritmu 6.30 min/km, skupina 12 km pa v ritmu 5.45-6.00 min/km.

Brezplačni skupinski teki potekajo v organizaciji projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. To so teki, kjer občanom omogočajo brezplačno vodeno tekaško vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno uvajanje v novo leto. Povabite svoje tekaške prijatelje in novo leto začnimo aktivno. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Po teku gremo na čaj v našo bazo Kačji Pastir

Dogodek je odprt za vse, brezplačen, brez pogojev. Dobrodošli.

Svojo prisotnost potrdite na Facebook dogodku t – u – k – a – j.

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za do preklica. PRIJAVA: T – U – K – A – J.

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2019