PISAN TEK skupinski trening

9.4.2022 / Koseški bajer (Ljubljana)
V soboto, 9. aprila vas povabimo na BARVIT TEK, na brezplačen skupinski tek, na standardno mesto, pri Koseškem bajerju v Ljubljani, ob 8.00 uri. Vabimo vas na brezplačni skupinski tek 7 in 12 kilometrov in nordijsko hojo. Bodite pisani kolikor se le da. ? Prijava na dogodek je obvezna.
Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
– 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.
– nordijska hoja
Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.
Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi v Ljubljani.
Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in oddati prijavnico. PRIJAVA: