POČITNIŠKI TEK skupinski trening

14.7.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 14. julija, vas vabimo na POČITNIŠKI TEK, deseti brezplačni skupinski tek in nordijsko hojo pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 zjutraj pri Koseškem bajerju. Razdelili se bomo v štiri skupine, v lahkotnem koraku bomo pretekli približno 7, 13 in 21 kilometrov, ena skupina pa bo šla na nordijski pohod počitniških nasmejanih obrazov.

POZOR!!! Skupina za 21 km bo jutro začela prej in se zbere ob 7.00 uri. Vse ostale skupine se dobimo ob 8.00, ko bomo imeli skupinsko ogrevanje in naredili legendarno skupinsko fotografijo. Lokacija: Koseški bajer.

Nasmejano bomo pozdravili poletje in z aktivnim tekaških in pohodniškim korakom vstopili v najtoplejši letni čas. Družimo se, delimo veselje, podarimo nasmehe. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj! 

Dukat Fit poskrbi za regeneracijo. Po teku in hoji gremo v lokal Kačji Pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu poskrbeli za počitek in prijateljski nasmeh. Naredimo raztezanje, naši pridni maserji (Barbi ŠavornManca GrumJan Grum) pa nam bodo sprostili utrujene noge. Lokal se nahaja ob neposredni bližini jezera, praktično povsem na začetku poti PST.

Poskrbljeno bo tudi za:
– MASAŽE – z gelom Pernaton Slovenija, uradnim regeneracijskim gelom ,
– IZOTONIK – z napitkom Isostar Slovenija, uradnim izotonikom,
– REGENERACIJSKI ŠEJK – s šejkom Dukat Fit, uradnim regeneracijskim napitkom,
– MOTIVACIJO – z motivacijskim projektom #VZTRAJAM Vztrajam in @Banka SKB
– MERITEV TRASE – z uradnim merilcem kilometrov GARMIN SLOVENIJA
– NAJLEPŠI OUTFIT – z opremljevalcem adidas Running z najlepšo kolekcijo

Na skupinski tek pripeljite tudi vaše otroke. Program Priprave JUNIOR je aktivna vadba za otroke 6-12 let, ob 8.00 do 11.00. Starši tečejo, otroci telovadijo. <3 https://priprave.si/priprave-junior/ 

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2018

PS: Še vedno se nam lahko pridružite na projektu Priprave: https://priprave.si/pridruzite-se-projektu-priprave-2018/