POLETNI TEK skupinski trening

23.6.2018 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 23. junija, vas vabimo na POLETNI TEK, deveti skupinski brezplačni tek in nordijsko hojo pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 zjutraj pri Koseškem bajerju. Razdelili se bomo v štiri skupine, v lahkotnem koraku bomo pretekli približno 7, 12 in 19 kilometrov, ena skupina pa bo šla na nordijski pohod poletnih nasmejanih obrazov.

POZOR!!! Skupina za 19 km bo jutro začela prej in se zbere ob 7.00 uri. Vse ostale skupine se dobimo ob 8.00, ko bomo imeli skupinsko ogrevanje in naredili legendarno skupinsko fotografijo. Lokacija: Koseški bajer.

Nasmejano bomo pozdravili poletje in z aktivnim tekaških in pohodniškim korakom vstopili v najtoplejši letni čas. Družimo se, delimo veselje, podarimo nasmehe. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Za regeneracijo po teku pa gremo v lokal Kačji Pastir, kjer bomo ob prijetnem klepetu poskrbeli za počitek in prijateljski nasmeh. Pri lokalu bomo naredili tudi raztezanje, naši pridni maserji pa nam bodo sprostili utrujene noge. Lokal se nahaja ob neposredni bližini jezera, praktično povsem na začetku poti PST.

Poskrbljeno bo tudi za:
MASAŽE – z gelom PERNATON, uradnim regeneracijskim gelom ,
IZOTONIK – z napitkom ISOSTAR, uradnim izotonikom,
REGENERACIJSKI ŠEJK – s šejkom DUKAT FIT, uradnim regeneracijskim napitkom,
MOTIVACIJO – z motivacijskim projektom #VZTRAJAM
MERITEV TRASE – z uradnim merilcem kilometrov GARMIN
NAJLEPŠI OUTFIT – z opremljevalcem ADIDAS z najlepšo kolekcijo

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2018

PS: Še vedno se nam lahko pridružite na projektu Priprave: https://priprave.si/pridruzite-se-projektu-priprave-2018/