POLETNI TEK skupinski trening

24.6.2017 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 24. junija, vas lepo vabimo na POLETNI TEK, deveti skupinski brezplačni tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Razdelili se bomo v 3 skupine. Prva skupina bo pretekla 6 kilometrov, druga skupina 12 kilometrov, tretja skupina pa bo pretekla že zavidljivih 19 kilometrov.

POZOR!!! Prva (6 km) in druga (12 km) skupina imata zbor ob 8.00 uri zjutraj, tretja (19 km) skupina pa bo malo prej začela jutro in se zbere ob 7.00 uri. Lokacija: Koseški bajer.

OBVEZNO!!! Vsi tekači po teku počakamo vse ostale. Tekači na 6 km boste po teku naredili še kakšno vajo za aktivacijo mišic, tekači na 12 in 19 km pa bomo približno ob istem času pritekli nazaj v našo bazo. Tekli bomo v krogih dolgih približno 6 km. Ko “tadolga skupina” naredi svoj prvi krog, se vsi skupaj zberemo in naredimo skupinsko fotografijo vseh srečnih obrazov! Sledi krog tekaških veselih korakov.

Prva skupina bo potovala v tempu okoli 6:15 min/km, druga skupina bo osvajala čas okoli 6:00 min/km, tretja skupina pa bo puščala sled s hitrostjo cca 5:45 min/km.

Gre za lahkotno tekaško potovanje, zato se bomo vmes raztegnili, nadihali in naredili kakšno vajo za aktivacijo skritih mišic. Vsekakor pa se bomo ustavili tudi pri ljubljanskih pitnikih in osvežili misel, obraz in duha. S tekom bomo pozdravili poletje in z aktivnim korakom vstopili v najtoplejši letni čas. Veselimo se, življenje je lepo. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Dobrodošli, da svojo prisotnost, kot podporo projektu, potrditev tudi na Facebook dogodku.   ?

Vstopili smo v poletje! Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2017

PS: Naša navada je, da se po teku vedno posladkamo. Dobrodošli vsi kreativni kulinariki. Vse dobrote nastanejo izpod rok tekačev, samoiniciativno.