Priprave Kettlebell vadba

31.8.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)

NOVO ZA VAS!
Priprave vas vabijo na brezplačno Priprave Kettlebell funkcionalno vadbo. Na vadbi boste deležni treninga moči s kettlebellom. Vadba je primerna za odrasle osebe, ki si želijo pridobiti mišično maso in preoblikovati telesno strukturo.

Dogodek bomo organizirali v soboto 31. 8. 2019 na 12.skupinskem teku ŠOLSKI TEK in sicer v treh terminih. Prijave so omejene na 8 oseb na termin, pohiti! Lahko pa greste prej tečt na 7 km, ali morda na 12 km in potem pridete na vadbo. Lahko pa ob 7.00 pretečete 10 km, in pridete na vadbo. Kakor vam je ljubše. Samo vadba, samo tek, ali oboje. Vse. Za vas. 

Na dan dogodka se lahko prijavite na enega izmed terminov:
– 1.termin, 08.00
– 2. termin, 09.00
– 3. termin, 10.00

Zbor je pri Koseškem bajerju pri hlodih.

KAJ JE TO: Funkcionalna vadba za celo telo, kjer vključujemo kettlebell, kot športni pripomoček z različno težo.

ZAKAJ JE VADBA PRIPOROČLJIVA: Naučimo se pravilno gibati in aktivirati mišice pri vsakodnevnih opravilih ( nošenje stvari, dvigovanje težkih bremen, dihanje …), da v čim večji meri obremenimo celo telo in ne samo hrbtenice. S tem preprečimo nastajanje poškodb med katero koli športno dejavnost. Saj je naše telo, naš center, naš trup, naša stabilizacija primerna za prenašanje športnih stresov.

ZA KOGA: Za vse, ki želijo svojo telesno strukturo preoblikovati in pridobiti na mišični masi. Preoblikuj svoje telo, hvaležno ti bo.

PRIJAVA VELJA NA SPLETNEM OBRAZCU: https://forms.gle/hsYHQ5u3kaNoWmMT9 in je obvezna. Prijave so omejene, saj Na vsak termin lahko sprejmemo 8 prijavljenih.

Vsi odločeni, pokažite to tudi na Facebook dogodku t-u-k-a-j.

S seboj prinesite podlogo za vadbo in dobro voljo 🙂

Z vami bo kader s Fakultete za šport, kateri vam bo na voljo za vsa morebitna vprašanja. Prosimo, da se prijavite na enega izmed omenjenih terminov. Prijave so omejene.

Se vidimo na Koseškem bajerju.
Vaši ♥