Priprave na Soča Outdoor Festival

25.5.2019 / Tolmin (Labrca)

V soboto, 25. maja vas lepo vabimo na Priprave na Soča Outdoor Festival, brezplačni tek in nordijsko hojo v dolino smaragdne Soče.

Dobimo se ob 11.00 uri na Labrci (https://www.maya.si/labrca/), tu bo izhodišče in cilj ter kasneje tudi kosilo. Skupaj bomo v lahkotnem koraku tekli in hodili po trasi Tolminka Trail, sicer uradni trasi na dogodku Soča Outdoor Festival in je prva trajno označena proga za tek v naravi (»trail running«) v Sloveniji. Tekli bomo v dveh skupinah, prva skupina bo tekla v tempu okoli 6.30 – 7.00 min/km, druga skupina pa v ritmu okoli 5.45 – 6.00 min/km. Skupina pohodnikov bo z nordijskimi palicami naredila pohod ob zeleni reki. Začnemo s pozdravom organizatorja in fenomenalno skupinsko fotografijo. Sledi ogrevalni tek in dinamično ogrevanje ob glasbi in atraktivni koreografiji. Nato se razdelimo v skupine in se odpravimo na tekaško popotovanje.

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo skupaj! Dogodek je povsem rekreativne narave, z namenom druženja in ustvarjanja navdušujoče izkušnje za tekače. Po dogodku nam bo organizator pripravil manjši obrok za povrnitev porabljenih kalorij, najbolj pogumni pa bodo svojo vikinško moč lahko pokazali s skokom v vodo.

Pridružite se nam na tekaškem doživetju v Tolminu. Dogodek bodo vodili izkušeni tekaški trenerji s projekta Priprave, ki so vešči organizacije tovrstnih dogodkov in so skupaj s tekači ustvarili že ničkoliko izjemnih spominov. V varnih rokah boste. To bo vaših 10.000 korakov in vaša zmaga.

Vse informacije o dogodku Soča Outdoor Festival.

Pridružite se nam na teku v objemu smaragdne zelene reke Soče.

Se vidimo. ♥
Ekipa PRIPRAVE 2019