SPOMLADANSKI TEK skupinski trening

19.3.2022 / Koseški bajer (Ljubljana)
V soboto, 19. marca vas lepo vabimo na SPOMLADANSKI TEK, ponovno po dveh letih, 1. brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Slavimo pomlad življenja, narave in tekaškega druženja.
Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
– 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.
Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.
Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi v Ljubljani.
Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in oddati prijavnico. PRIJAVA:


Po teku gremo na čaj v našo bazo Kačji Pastir. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2022
Uradne tekaške priprave na Volkswagen 25. Ljubljanski maraton začnemo 4. aprila.