SREČNI TEK skupinski trening

30.4.2022 / Koseški bajer (Ljubljana)
V soboto, 30. aprila vas lepo vabimo na SREČNI TEK, 3. brezplačni skupinski tek, na standardno mesto, pri Koseškem bajerju v Ljubljani, ob 8.00 uri. Tokrat ima glavno vlogo SREČA, ker sreča je stvar odločitve. ❤ Prijava na dogodek je obvezna.
Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
– 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 12 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km,
– nordijski pohod cca 60 min.
Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Tokrat se razdelimo v skupine takoj na začetku.
Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi v Ljubljani.
Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in oddati prijavnico. PRIJAVA:Po teku gremo na kavo v našo bazo Kačji Pastir. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2022