Tek za kremšnito

1.7.2018 /

V nedeljo, 01. julija, vas vabimo na TEK ZA KREMŠNITO, brezplačni skupinski tek in nordijsko hojo okoli Blejskega jezera in obenem finalni trening za najbolj nočni tek Nočna 10ka.

Dobimo se ob 9.00 zjutraj na Bledu, pri veslaškem centru. Razdelili se bomo v tri skupine, v lahkotnem koraku bomo pretekli 6 in 12 kilometrov, ena skupina pa bo šla na nordijski pohod poletnih nasmejanih obrazov okoli jezera. Na izposojo bo na voljo 30 parov nordijskih palic.

Nasmejano bomo pozdravili prvi julijski dan in z aktivnim tekaških in pohodniškim korakom pretekli in obhodili Blejsko jezero. Družimo se, delimo veselje, podarimo nasmehe. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo in hodimo v vsakem vremenu. Skupaj!

Dogodek bodo vodili izkušeni trenerji projekta Priprave. Udeležba je brezplačna in so dobrodošli vsi ljubitelji aktivnega preživljanja prostega časa.

Za regeneracijo po športnem delu, bo vsak tekač in pohodnik dobil izjemno blejsko kremšnito (Hvala Conditus). Pred sladkanjem pa bomo naredili tudi raztezanje.

Lokacija: https://goo.gl/maps/MydzJWmbnzT2

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE, Nočna 10ka in #VZTRAJAM Banka SKB