Hervis Trening z dušo

24.8.2019 / Slovenske Konjice

Predčasno izkusi Konjiški maraton s Hervisom!

V soboto, 24. avgusta vas lepo vabimo na trening z dušo, predčasno izkušnjo Konjiškega maratona v Slovenskih Konjicah, pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton in Konjiškega maratona.

Trening z dušo bomo opravili po tekaški trasi Konjiškega maratona, Maratona z dušo, v Slovenskih Konjicah. Vabimo vas na brezplačen skupinski tek, vključno s treningom, prevozom in vrhunskim štajerskim spremljevalnim programom! Začnemo s pozdravom organizatorja in fenomenalno skupinsko fotografijo. Sledi dinamično ogrevanje ob glasbi in atraktivni koreografiji. Nato se razdelimo v skupine in se odpravimo na tekaško popotovanje. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli 10 kilometrov. Razdelili se bomo v več skupin, ki bodo z različnim tempom premagale srčne kilometre. Brezplačno bomo organizirali športno animacijo za otroke 6-12 let, Priprave Junior, v času tekaške izkušnje.

Pridite na brezplačen tekaški športni dan v objem reke Dravinje. Organizirali smo brezplačen avtobusni prevoz, tekaški trening in navdihujoč objem štajerske.

Prijavi se ZDAJ – število mest je omejeno!

 

Program treninga z dušo:

11:30 :: Odhod avtobusa iz Ljubljane (Dolgi most)

13:00 – 13:45 :: Obisk medijske hiše Novice (Radio Rogla) in skupinska fotografija pri kipu Ivana Minattija – častnega občana Slovenskih Konjic

14:00 – 15:00 :: Voden obisk vinske kleti Zlati grič in degustacija penine

15:30 – 17:00 :: Brezplačen voden ogled samostana Žičke kartuzije

17:30 – 18:00 :: Priprava na Trening z dušo in zbor tekačev pred Domom kulture na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah

18:00 – 19.30 :: Voden trening po trasi Konjiškega maratona (10 km) skupaj z izkušenimi trenerji projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton in Konjiškega maratona.

19.30 – 21.00 :: Degustacija in možen nakup domačih izdelkov, v slikovitem Starem trgu in možnost večerje

20.00 – 22:30 :: Brezplačen koncert skupine Jeanette, ki navdušuje s šansonom, gypsy jazzom, bluesom in rokenrolom.

https://www.youtube.com/watch?v=u5jen1A6FxU

https://www.youtube.com/watch?v=KckuLwMSNtM&list=RDKckuLwMSNtM&start_radio=1

22:30 :: Avtobusni prevoz do Ljubljane

 

Za obisk vinske kleti je doplačilo 7 eur, za večerjo pa 8 eur (večerja ni vegetarijanska).

Avtobus lahko ustavi na poti iz Ljubljane do Slovenskih Konjic na vmesnih postajah Domžale, Celje. Javite se organizatorju.

 

PRIJAVNICA:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeORnLDPSbR-tbulf-XfMXOVDTzk-UdBtm9RSEB-sASmpzKLQ/viewform

 

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo skupaj! Dogodek je povsem rekreativne narave, z namenom druženja in ustvarjanja navdušujoče izkušnje za tekače. Pridružite se nam na tekaškem doživetju v Slovenskih Konjicah.

P.S.: Ste vedeli, da se preko Hervis SportsCluba na Konjiški maraton (29. 9. 2019) lahko prijavite najugodneje? https://www.konjiskimaraton.si/