Vadba *V ŽIVO za Konjiški maraton ON-LINE

18.4.2020 / Facebook LIVE

“Trenirajte sami, da bomo septembra tekli skupaj!”

Trening z dušo

V soboto, 18. aprila ob 18.00 vas vabimo na trening z dušo *V ŽIVO, vadbo za moč za Konjiški maraton on-line, pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Naj veselo razpoloženje z zlatega griča in srčnost Konjičanov pride v vaš dom. Tokrat se družimo pred ekranom, da bomo močnejši za maraton v živo.

Video povabilo organizatorja, Antona Nonerja, na vadbo za Konjiški maraton.

Danes ob 18.00 ? treniramo V ŽIVO za Konjiški maraton ??, serijsko najboljši maraton. Tak bo tudi trening in vse čudovite nagrade, ki jih je organizator pripravil za vas. Razkrili vam bomo barvo uradne tekaške majice za maraton v Slovenskih Konjicah, 27. septembra. Hervis Sports Slovenija #serijskonajboljsi

Objavil/a Priprave LJMARATON dne Sobota, 18. april 2020

 

Dobrodošli ob 18.00 na vadbi V ŽIVO. Kako lahko sodelujete? Kliknete na spodnjo povezavo.

Prenos vadbe za moč *V ŽIVO 

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

 

V soboto, 18. aprila razkrijemo BARVO vrhunske tekaške majice JOMA, uradne MAJICE maratona z dušo.

Trening, kjer vas čakajo čudovite nagrade.

Vabimo vas na uradni trening za Konjiški maraton.

Vsi, ki boste z nami in boste opravili trening, lahko z malo sreče pridete do super nagrade. Med vsemi, ki boste delili vadbo v živo na svoj profil na Facebooku, bomo z žrebanjem podarili čudovite nagrade. Poleg tega vam bomo ekskluzivno predstavili uradno majico 8. Konjiškega maratona. 

  • 3 x po eno startnino na 8. Konjiški maraton,
  • paket domačih dobrot znamke Marvita z Ekološke kmetije Lopan,
  • brezplačen vstop na koncert Gibonnija za 2 osebi, ki bo 3. 7. 2020, v Žički kartuziji, v organizaciji Centra za kulturne prireditve Slovenske Konjice.
  • 5 x športna vrečka presenečenja Hervis za aktivno življenje

Treniramo za Hervisovo serijo najboljših

Hervisova serija najboljših

Hervisova servija najboljših povezuje tekače z vseh smeri vetrov Slovenije in najboljše kar premoremo: Mali Kraški maraton, Maraton treh src, Nočna 10ka in Konjiški maraton. Serija združuje najboljše maratone, kraje, organizatorje, sponzorje, prostovoljce, doživetja, navijače in najboljše tekače v Sloveniji, vseh skupaj 10.000.

#serijskonajboljsi