Vadba *V ŽIVO za Mali kraški maraton ON-LINE

7.4.2020 / Facebook LIVE

V torek, 7. aprila ob 18.00 vas vabimo na KRASNI trening *V ŽIVO, vadbo za moč za Mali Kraški Maraton on-line, pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Naj v vašem domu zadiši po krasu, pršutu, izbranem vinu in veselih primorcih. Tokrat se družimo pred ekranom, da bomo močnejši za maraton v živo.

Prenos vadbe za moč *V ŽIVO 

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

 

Trening, kjer vas čakajo slastne nagrade.

Vsi, ki boste z nami in boste opravili trening, lahko z malo sreče pridete do super nagrade. Partner Malega kraškega maratona, Pršutarna s’ krasa bo poskrbela, da bodo vaši velikonočni prazniki še okusnejši. Med vsemi, ki boste delili vadbo v živo na svoj profil na Facebooku, bomo z žrebanjem podarili 1x šunko, 1x pršut in 5x štartnino za 20. Mali kraški maraton. Poleg tega vam bomo ekskluzivno predstavili uradno majico 20. Malega kraškega maratona ter medaljo, ki jo boste prejeli v cilju.

  • slastne dobrote primorske (Pršutarna s’ krasa)
  • uradna majica 20. Malega kraškega maratona
  • 5 x štartnina 20. Malega kraškega maratona
  • medalja 20. Malega kraškega maratona

Hervisova serija najboljših

Hervisova servija najboljših povezuje tekače z vseh smeri vetrov Slovenije in najboljše kar premoremo: Mali Kraški maraton, Maraton treh src, Nočna 10ka in Konjiški maraton. Serija združuje najboljše maratone, kraje, organizatorje, sponzorje, prostovoljce, doživetja, navijače in najboljše tekače v Sloveniji, skupaj 10.000.

#serijskonajboljši