Zalin urbani tek

21.9.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)
V soboto, 21. septembra, vas prisrčno vabimo na ZALIN URBANI TEK, brezplačni skupinski tekaški trening, ki ga gosti Zala, v sklopu priprav na Volkswagen 24. Ljubljanskega maraton.
 
PRESENEČENJE: Prvih 100 udeležencev prejme tekaško majico ali Zala tekaške rokavčke
 
Dobimo se ob 9.00 uri zjutraj na Koseškem bajerju. Dogodek je brezplačen in odprt za prijavljene tekače na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton.
 
Na poti bomo imeli 2 posebni postojanki. Prva bo “Rožnata postojanka”, kjer vam bodo trenerji okoli vašega zapestja zavezali prav posebno simbolno obeležje, kjer bomo sklenili krog moči in povezanosti z našimi ženskimi predstavnicami, ki jih Zala podpira že vrsto let. Druga pa je “Zalina postojanka”, kjer se boste lahko osvežili z Zalo, da bo letelo do cilja. Ampak prazne plastenke bomo lahko odvrgli koše ki nagovarjajo k odgovornemu zbiranju embalaže.
 
Razdelili se bomo v dve skupini, v lahkotnem koraku bomo pretekli 7 in 15 kilometrov. Okusili bomo skrivnosti mestnega teka in začutili utrip urbane tekaške legende. Daljša skupina bo šla po zaslužen razgled nad mesto na Ljubljanski grad, prva skupina pa bo pustila sled na Plečnikovi promenadi.
 
Vse udeležence lanske, premierne uprizoritve Zalinega urbanega teka naprošamo, da pridete na dogodek v ZALA tekaški majčki.
 
Zala živi za zale trenutke. Tekači tudi. Ko ima to še družbenoodgovorno noto, dobi #Zalapodpira pravi pomen.
 
Skupinski tekaški trening bodo vodili zali fantje in zala dekleta s projekta Priprave skupaj z Zala ambasadorko Urško Ahac, tako da boste v varnih rokah. Dobra volja je zagotovljena. Osvežitev po koncu pa tudi!
 
Tvoja Zala.
#mojsvetvravnovesju #skrbimzasvetvravnovesju #zalapodpira