ZIMSKI TEK skupinski trening

25.1.2020 / Koseški bajer (Ljubljana)

V soboto, 25. januarja vas lepo vabimo na ZIMSKI TEK, 2. brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem). Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, bomo pa tudi nordijsko hodili. Tekli bomo v skupinah:
7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
12 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.

Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.

Nordijski pohod bo dolg cca 75 min. Na voljo imamo nordijske palice za brezplačno izposojo. Po skupinski fotografiji, boste z vodičem odšli do lokala Kačji pastir po palice in naprej na pohod.

Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno uvajanje v novo leto. Povabite svoje tekaške prijatelje in novo leto začnimo aktivno. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!

Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in prijavnico. Prijavite se enkrat in velja za do preklica. PRIJAVA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7QOqeeymZb3w-LxKZJg7Ca4zeLyPVLjyiEpRHnm-sPXlqLA/viewform

Po teku gremo na čaj v našo bazo Kačji Pastir na 0,0 regeneracijo.

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
– 1. skupinski tek :: Otvoritveni tek :: 127 tekačev (-5 stopinj)

Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2020

Uradne tekaške priprave na Volkswagen 25. Ljubljanski maraton začnemo 1. aprila.