Brez šale, vsi NA PRIPRAVE

Afriški ritmi so zadoneli, narava je vzbrstela, sonce dobiva na moči, projekt PRIPRAVE na Volkswagen 22. Ljubljanski maraton se lahko prične. V soboto, 1. aprila smo organizirali Priprave NA PRIPRAVE, peti brezplačni skupinski trening tek v okviru projekta Priprave.

Zbralo se nas je 84 poskočnih tekačev in 2 igriva kužka. Skupaj smo premagali razdaljo 8+ in 13+ kilometrov , dodobra smo pripravili mišice na uradne treninge. Za vse tekače je adidas Slovenija pripravil ritem presenečenje, saj so nam afriški bobnarji popestrili uvod v srečanje. V duhu aerobike smo ogreli telo in se podali na pot.

Za naša skupna druženja je značilno, da se posladkamo z dobrotami, ki jih pripravijo tekači sami. Vse je pripravljeno iz srca, prava tekaška kulinarika. To enostavno moraš doživeti. Osvežili smo se z retro lončki, ki so vzbudili zanimanje med vsemi tekači. Naša skupna druženja so prava popestritev vikenda.

Na srečanju smo predstavili naše trenerje, ki bodo skupaj s tekači ustvarjali atraktivno tekaško doživetje po Sloveniji. Veseli smo, da smo projekt začeli že v mrzlem januarju in ga vzpodbudno lahko nadaljujemo v toplem aprilu. Hvala vam za vašo dobro voljo in proaktiven pristop.

Odločili smo se, da bomo treninge izvajali v vseh mestih, ne glede na začetni pogoj – prijavljenih 25 oseb. To je naložba v razvoj projekta Priprave.

  • LJUBLJANA (Koseški bajer): Blaž in Kristian
  • LJUBLJANA (Kodeljevo): Karin in Blaž
  • DOMŽALE: Simona in Miha
  • CELJE: Alen ali Jan
  • GROSUPLJE: Karin
  • MARIBOR: Barbara ali Aljaž
  • KOPER: Daša ali Blaž

Zdaj pa konec romantike, čaka vas delo. 🙂 Srečno, tekači!

Prihodnje srečanje

Naslednjič se srečamo v soboto, 22. aprila, vse ostalo pa vam sporočimo v kratkem. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!