KRASNI TEK skupinski trening

21.5.2022 / Koseški bajer (Ljubljana)
V soboto, 21. maja vas lepo vabimo na KRASNI TEK, 4. brezplačni skupinski tek. Tokrat ima glavno vlogo KRAS in njihova kulinarika. V cilju nas bo pričakalo rezanje pršuta in njegova degustacija. Manjkala pa ne bo niti degustacija rujne kapljice (Terana) ? 
Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj pri Koseškem bajerju (pri lesenih klopeh, hlodih in fitnesu na prostem).
Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7, 10, 12 in 14 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
– 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 10 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km,
– 12 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 14 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.
.
Nordijski pohod bo dolg cca 60 min. Na voljo imamo nordijske palice za brezplačno izposojo, ki jih prejmete pri vodiču. (V kolikor bo manj kot 5 pohodnikov bodo zgolj na voljo palice za izposojo, če jih bo več, bo pohod vodil naš trener.)
Ob 8.00 uri začnemo z Dobro jutro in legendarno skupinsko fotografijo na podestu pred bajerjem. Začnemo vsi skupaj lahkotno, po uvodnih 2 kilometrih sledi dinamično ogrevanje, nato pa se razdelimo v skupine.
Brezplačni skupinski teki so dogodki, ki občanom omogočajo brezplačno vodeno vadbo in priložnost za druženje s tekači. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi v Ljubljani.
Zaradi lažje organizacije projekta mora vsak udeleženec brezplačnih skupinskih tekov izpolniti spletni obrazec in oddati prijavnico. PRIJAVA:


Po teku gremo na kavo v našo bazo Kačji Pastir. Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!
Se vidimo. ♥
Ekipa projekta PRIPRAVE 2022
Še vedno se lahko pridružite najbolj srčni tekaški skupnosti PRIPRAVE.