Hervisov konfigurator tekaške obutve

Konfigurator tekaške obutve

Predstavljamo vam Hervisov konfigurator tekaške obutve. Na podlagi vašega tekaškega stila, dodatnih informacij o vas, Hervis za vas pripravi izbor tekaške obutve primerne za vas.

Razlogov za tek je veliko. Prvi razlog je seveda ZDRAVJE, nekaterim tek pomeni nadgradnjo ŽIVLJENJSKEGA SLOGA, spet drugi pa si istočasno želijo tudi DOBRIH REZULTATOV in uživajo v TEKMOVANJU z drugimi ali pa s samim seboj. Da bo izbira obutve najlažja smo vrsto teka razdelili v tri osnovne skupine:

  • RAZDALJA – krajše in daljše razdalje, kjer ne pomeni toliko teža copata, ampak udobje in blaženje prilagojeno dolžini teka,
  • HITROST– hitri teki, bodisi na krajših razdaljah, za res izkušene tekače, pa tudi na daljših tekih, kjer veliko pomeni teža copata,
  • BREZPOTJE – tek izven urejenih poti.

Ko izberete vrsto teka pa določimo še ali tečete OBČASNO (1-2x tedensko na razdaljah 5-10km) ali pa POGOSTO (3 ali večkrat tedensko, razdalje tudi nad 10km).

Eni radi tečejo po cesti, drugi po brezpotju v naravi. Nekateri s tekom naredijo več kilometrov, kot z avtomobilom, medtem ko se ostali definirajo kot nedeljski tekači.

Predvsem pa vsi tečemo zaradi užitka med ali po teku. Naj ta užitek traja! Zato pa moramo imeti tudi pravilno tekaško obutev. Vabimo vas, da pogledate, kaj je Hervisov tekaški konfigurator pripravil za vas. Kliknite na spodnjo povezavo in sledite navodilom:

 

Tekaška nagradna igra

Vsi, ki potrebujete novo tekaško obutev (Ja, kdo je pa ne potrebuje?!) kliknite na spodnjo povezavo na Facebook strani Hervis Sports Slovenija in preverite, kako lahko pridete do novega para najhitrejše in zmagovalne tekaške obutve.

https://www.facebook.com/hervissports.si/photos/a.205926006092555/3240738252611300/?type=3&theater

 

Sledite našim vsebinam, saj v bodoče pripravljamo še več atraktivnih aktivnosti.

#GETMOVIN

Svoj najbolj kul tekaški par, pa le poglej tule: https://hervisgetmovin.si/