Krasni trening za Mali kraški maraton

DATUM: 3.2.2019, 2. KRASNI TRENING ZA MALI KRAŠKI MARATON

V teh zimskih dneh se nekateri tekači pridno pripravljajo na Mali kraški maraton, zato smo se tudi Priprave udeležile drugega KRASnega treninga za Mali Kraški maraton. Iz naše mrzle Ljubljane smo se podali malo nižje dol v Sežano, kjer so nas čakali številni nasmejani tekaški obrazi. Prinesli smo sonček in pregnali veter.

Po prijetnem ogrevanju in podajanju strokovnih nasvetov s strani dolgoletnega tekača Urbana Praprotnika smo bili pripravljeni na glavni del vadbe.

V toplejšem ozračju smo imeli priložnost teči po poteh Živega muzeja v Sežani. Pretekli smo skrite kotičke Krasa, si ogledali prelepo pokrajino in uživali v razgibanih tekaških poteh. Ja, je bilo malo gor, pa malo dol. ?

Krasni krog je obsegal 9 km preko naravnih poteh, čez korenine in kamnje, ravnine in vse do manjših vzponov. Na poti so nas domačini postregli s toplim čajem, da smo imeli dovolj tekočine za naprej.

Pot je bila zelo prijetna, to je bil sproščen nedeljski tek, kjer smo lahko uživali v teku in razgledu vse okoli nas.

Na naši začetni točki pa se je vse vilo tako, kot veleva Kras. Čakal nas je zelo okusen slan prigrizek in značilno krasno vino. Kozarček in pršut, krasni tek ter nasmejani obrazi. To je posledica drugega KRASnega treninga za Mali Kraški maraton.

Po tako dobrem okrepčilu smo se prijetno utrujeni vrnili v našo Ljubljano.

Mali kraški maraton, pridemo še nazaj!

Sedaj ste na vrsti vi, čakamo vas 9. 3. 2019, na 3. KRASnem teku, to je 4.skupinski tek na Koseškem bajerju. Ob 8.00 uri prinesite spočita stopala in nasmejan obraz.

MALI KRAŠKI MARATON :: 24. MAREC 2019
PRIJAVA: http://www.kraskimaraton.si/ 

Vaša ekipa Priprave se bo udeležila prve spomladanske tekme. Gremo v Sežano.

FB dogodek: 2. Krasni trening za Mali Kraški maraton

Galerija: galerija na FB

___________________________________________________________

NAPOVEDUJEMO: Pridi na 4.skupinski tek, to je KRASni trening za Mali kraški maraton. Povezava.