Rehab Team Dukat FIT

REHAB TEAM DUKAT FIT

Rekreacija v letu 2019 postaja način življenja, je del vsakodnevnih pogovorov, planiranja družinskega proračuna in predstavlja enega izmed življenjskih ciljev posameznika. Danes ne obstaja možnost, da bi se kdo izgovarjal, da zanj ni prave oblike rekreacije. Včasih zgolj nekaj zanesenjakov, ki smo jih gledali po strani, danes množice ljudi s svojimi hrepenenji na vsaki možni poti, cesti, hribu ali v vodi. To je leto 2019.

S proaktivno participacijo v rekreaciji pridejo tudi posledice. Na eni strani dobro počutje, veselje in osebne zmage, na drugi bolečine, poškodbe in razočaranja. Pravilna oblika rekreacije ni zgolj vlaganje neomejene količine napora v šport. Celosten pristop nas bo dolga leta ohranjal nasmejane in aktivne. Poleg motivacije, ki je gonilo našega napredka, moramo nameniti pozornost tudi pravilni izvedbi vaj, prehrani, opremi in regeneraciji.

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/629371187575581/

Zasnovali smo strokovno ekipo REHAB TEAM DUKAT FIT, ki vas bo popeljala na pot zdrave rekreacije in vam omogočala še dolgo aktivno udeležbo v vam ljubem športu. Ekipo sestavljajo:

  • TEKAČ – Timotej Bečan :: Univerzitetni diplomiran kileziolog s Fakultete za šport, državni prvak v gorskem teku, tekmovalec svetovnega pokala, rekorder v vzponu na Šmarno goro in trener maratonske skupine na projektu Priprave.

  • TRENER – Katja Ponikvar :: Univerzitetna diplomirana kineziologinja s Fakulte za šport, kondicijska trenerka (2. stopnje), atletski sodnik in nekdanja profesionalna atletinja, sta, tekačica, trenerka na projektu Priprave.

  • FIZIOTERAPEVT – Jan Grum :: Uradni terapevt projekta Priprave, ki z nasmehom poskrbi za tekače in sprosti utrujene noge.

Skupaj z Rehab Team Dukat Fit ekipo vas bomo popeljali na pot zdrave rekreacije, kjer regeneracija ne bo ostala spregledana. Vsak član ekipe vam bo s svojega zornega kota podal strokovno mnenje in osebno izkušnjo. Želimo vam, da še dolgo dosegate zadane cilje.

 

 Dukat fit – Ko si fit, zmoreš vse.