S srcem pri teku

Tekaška srca so močna in zmogljiva, zato želimo pri Volkswagnu to energijo podariti tudi tistim, katerih srca jo najbolj potrebujejo. Zato bomo letos med pripravami na 24. Volkswagen Ljubljanski maraton s tekom na posebej zasnovani tekaški stezi ter aktivacijo na družbenih omrežjih, zbirali potrebne metre, ki bodo prispevali k nakupu defibrilatorjev, ki jih bomo nato podarili krajem v Sloveniji, kjer jih primanjkuje. Pri tem nam bodo pomagali znani Slovenci, ki bodo skupaj s svojimi podporniki nabirali potrebne metre.

Dragi tekači, naši tekaški metri bodo prispevali energijo za tiste, ki jo najbolj potrebujejo. Volkswagen bo s pomočjo tekačev na projektu Priprave podaril defibrilator.

Znani obrazi s srcem pri teku. Pridruži se jim!

Poženi se na tekaško e-stezo tudi ti in se pridruži znanim Slovencem, ki bodo na različnih lokacijah tekli za defibrilatorje. V tvojih nogah je moč, da jim pomagaš s tekom. Lahko pa simbolično prispevaš metre za defibrilatorje tudi tako, da srčkaš njihove objave. Vsak srček namreč simbolično prispeva 50 metrov teka.

Tekaška e-steza. Čista energija teka.

Napredne tehnologije, ki izkoriščajo čisto moč električne energije, pri Volkswagnu poznamo že dolgo. Kot sponzorji 24. Volkswagen Ljubljanskega maratona smo si zastavili cilj, da tekačem omogočimo s tekom ustvarjati elektriko. Povezali smo se s priznanimi domačimi strokovnjaki in razvili e-stezo.

Tek srca

Energijo bomo zbirali na brezplačnem skupinskih teku TEK SRCA :: v soboto, 28. septembra. Skupaj s srcem pri teku. Pridruži se nam!

Na Facebooku označite “Pridem” in bodimo s srcem pri teku: https://www.facebook.com/events/1311945678960011/

 

Povabimo vas tudi na ostale dogodke po Ljubljani, kjer bomo zbirali energijo za defibrilatorje:

  • 18.9. ob 17:00 v Tivoliju tek s članom ansambla Gadi Anžetom Zavrlom
  • 22.9. ob 17:00 pri Kavarni Lokus tek z gorsko tekačico Urško Ahac
  • 26.9. ob 17:00 na RIC Sava tek s slovensko plavalko Saro Isakovič
  • 2.10. ob 17:00 na Rožniku tek s TV voditeljem Markom Potrčem