Toyota IZZIV Onkraj meja

Ker sreča je stvar odločitve!

Športno društvo Priprave in Toyota Slovenija združujemo, motiviramo, navdušujemo. Prebujamo tekaško sceno. Za vas smo pripravili brezplačen tekaški in kolesarski izziv Onkraj meja. Nočete manjkati, berite dalje!

Pet olimpijskih krogov pomeni združitev petih celin. Gradimo skupnost Onkraj meja. Gradimo skupnost olimpijskih vrednot. Prizadevamo si za odličnost in se vzpodbujamo, da se potrudimo biti najboljši. Izkazujemo si spoštovanje, do sebe, do pravil, do nasprotnikov, do okolja in do javnosti. Praznujemo prijateljstvo, kar je unikatno za Olimpijske igre – dogodek, ki zbere skupaj ljudi vsakih nekaj let. 

Pretecite 5 km ali prekolesarite 30 km in se skupaj z nami odločite za srečo. Izziv je odprt od 4. 2. do vključno 15. 3. Povabite prijatelje, sodelavce, ljubitelje teka ali kolesarjenja na trenažerjih in dvignimo zavedanje optimizma med rekreativnimi športniki.

Z nami bosta prijatelja, dva vrhunska športnika. Dejan Zavec, ki je že okusil slast zmage in zavzel prestol najboljšega in Anej Doplihar, izjemen mladi parakolesar, ki je dokaz, da je sreča stvar odločitve.

Zdravje je zlata olimpijska medalja življenja. Gibajmo se, zadihajmo v varnem okolju, v objemu tekaškega koraka, naredimo obrat na kolesu preko svojih zmožnosti. Gremo skupaj onkraj meja.

Kako sodelujem v Onkraj meja izzivu?

 1. Prijavite se na Onkraj meja izziva na www.priprave.si,
 2. naložite si aplikacijo Strava, ustvarite si profil in se pridružite klubu Onkraj meja,
 3. v enkratni aktivnosti pretecite 5 km ali prekolesarite 30 km,
 4. fotografirajte se pred, med ali po aktivnosti, objavite fotografijo na Instagramu, Facebooku ali v Stravi in uporabite #onkrajmeja ter označite profile @priprave, @toyota_si, @gremonakolo,
 5. stiskajte pesti, žrebali bomo 110 hudih športnih nagrad.

Nagradni sklad

Med vsemi, ki boste opravili izziv Onkraj meja, bomo žrebali 110 res hudih športnih nagrad:

 • GLAVNA NAGRADA: Vikend paket s Toyoto  
 • 10 x dolga majica
 • 30 x tekaške nogavice Onkraj meja
 • 2 x Garmin Forerunner 245
 • 5 x kolesarski dres Onkraj meja
 • 30 x kolesarske nogavice Onkraj meja
 • 30 x fitness brisačke Onkraj meja
 • 1 x Garmin varia radar
 • 1 x Garmin Edge 530

PRIJAVA na izziv Onkraj meja

Dobrodošli v klubu ONKRAJ MEJA na Stravi

Odločitev za šport ni izbira, je standard kakovosti življenja. Šport povezuje, daje upanje in gradi skupnost. Vsak kilometer pomeni odločitev za korak izven cone udobja, za zdravo in motivirano družbo. Onkraj meja je skupnost, ki vam daje priložnost za spremembo. #StartYourImpossible.

https://www.strava.com/clubs/onkrajmeja

Tukaj bomo beležili vaše aktivnosti, se vzpodbujali, čestitali in nagrajevali, se družili in povezovali. Obenem pa bodo vaše aktivnosti v klubu zbrane na enem mestu in bomo lažje preverili vaše aktivnosti za opravljanje izziva Onkraj meja.

Kako naložim aktivnost na Stravo?

Strava je spletna in mobilna platforma, družabno omrežje za športnike, kjer beležite vaše športne aktivnosti, do nje pa lahko dostopate preko spletne strani https://www.strava.com/ ali preko mobilne aplikacije (prenesite aplikacijo “Strava” za iOS ali Android). Vašo športno aktivnost (tek ali drugo vadbo) lahko naložite na več načinov. Vse možnosti nalaganja aktivnosti na Stravo si preberite na spletni povezavi, najpogostejše pa navajamo spodaj:

 • prenos / sinhronizacija preko vaše GPS naprave (Garmin, Polar, Suunto, Sigma, Fitbit, Mio …),
 • sinhronizacija z vašo aplikacijo (Garmin Connect, Endomondo, Runkeeper),
 • naložite fajl preko vašega računalnika (GPX),
 • ročno dodajte aktivnost (V aplikaciji na mobilnem telefonu tapneš znak + in izbereš “Manual Activity”, izbereš in vpišeš aktivnost).

Naj povemo še to – ko si enkrat naredite profil na Stravi in se pridružite klubu Onkraj meja, se bodo vaše aktivnosti avtomatsko sinhronizirale z vašo tekaško uro (npr. Garmin) in aplikacijo (npr. Garmin Connect) in vam ne bo potrebno ničesar dodatno nalagati. Na začetku preverite, potem pa boste videli, da je vse skupaj zelo enostavno. Vsekakor pa beseda ni konj, vprašajte nas, če bodo težave. Bomo z veseljem pomagali.

Izziv ONKRAJ MEJA je odprt od 4. februarja do 28. februarja 2022. V tem času morate v enkratni dejavnosti preteči 5 km ali opraviti 30 km kolesarjenja v naravi ali na trenažerju.  Lahko opravite več aktivnosti, le da je skupno število kilometrov 5 ali 30.

Ohranjanje rutine in vztrajanje v rekreaciji je naložba v življenje in boljše počutje. Tega se zavemo šele, ko dobrega počutja več ne zaznamo. Postanimo ambasadorji aktivnega življenja. Pravo veselje se zgodi šele, ko ga delimo z drugimi, zato se virtualno povežimo v skupnosti ONKRAJ MEJA.  

Tecite, kolesarite, fotografirajte, motivirajte

Ko boste na kolesu opravljali Toyota izziv Onkraj meja, naredite spominsko fotografijo, jo objavite na družabnih omrežjih Facebook, Instagram, Strava, pri objavi pa dodajte #onkrajmeja #gremonakolo, ter označite profile @priprave, @gremonakolo, @toyota_si. Vse bomo z veseljem pregledali.

Fotografija s kolesarskega izleta bo širila moč športa. Šport povezuje, daje upanje, opogumlja, vzgaja, širi veselje, krepi telo in prebuja duha, dviga ponos in gradi skupnost, podira meje v glavi, v naravi, v državi, ustvarja identiteto, rešuje in zaposluje, postavlja izzive in ideale, piše zgodovino, ustvarja junake in navdušuje množice. Šport nas dela žive.

Ko se izziv zaključi, bomo med vsemi sodelujočimi, z žrebom podelili atraktivne kolesarske nagrade. O žrebu vas bomo obvestili.

To je izziv ZA VSE. Prijavite se zdaj, ne odlašajte.

V klubu ONKRAJ MEJA vas povezujemo, aktiviramo, navdušujemo, profesionalno in strokovno vodimo, motiviramo in nagradimo. Predvsem pa želimo poskrbeti za super izkušnjo. Veselimo se skupaj, čeravno vsak na svojem koncu!

Za navdih in motivacijo sledite ambasadorjem Toyote na Instagramu: