Brezplačni jutranji trening DUKAT FIT

Dragi tekači in pohodniki, dočakali smo čas sončnih tekaških dni. Poletni dnevi nam prinašajo vročino, ki je lahko za tek in nordijsko hojo zelo utrujajoča. Visoke poletne temperature in visoka vlažnost zraka pomenita dvojno obremenitev za naše telo.

https://www.facebook.com/ljmaraton/videos/437210566800772/

Vročina lahko upočasni tekaške korake ter vpliva na zmanjšanje naših treningov. Zato smo za vas organizirali trening teka in nordijske hoje v jutranjih urah, saj so bolj prijazni za naša pregreta telesa, v teh vročih dneh.

Zakaj ne bi dneva pričeli aktivno, v lahkotnem tekaškem in nordijskem koraku? 

Pri projektu Priprave smo za vas organizirali BREZPLAČNE JUTRANJE TRENINGE DUKAT FIT. Treningi so namenjeni vsem, zato pripeljite svoje bližnje, prijatelje in znance, da se skupaj prebudimo v sončne dni. Tečemo zelo lahkotno z vmesnimi zabavnimi vajami za prijetno prebujanje. Prebudite se z nami.

Kdaj in kje?                                                                                                     

Jutranji trening Dukt FIT bomo pričeli v sredo, 5. 6. 2019 ob 6.00 in tako vsako sredo vse do 1. septembraZbirali se bomo pred vhodom v Fakulteto za šport (Gortanova ulica 22), od tam naprej bomo trening nadaljevali po urbanih poteh v sproščenem, nasmejanem slogu. Jutranji trening Dukat FIT bo trajal 1 uro, na voljo bodo varovane garderobe in možnost tuširanja. Na voljo bo, za brezplačno izposojo, 30 parov palic za nordijsko hojo.

Kakšni treningi nas čakajo?

Treningi so namenjeni tekačem in pohodnikom. Tekači bodo pričeli z ogrevanjem, nato odtekli  5-6 km dolg tek in zaključili z razteznimi vajami. Na vsakem treningu imamo dva tekaška trenerja, dve skupini, tako da bomo poskrbeli, da bomo vsi tekači skupaj. Med tekom vam bomo pripravili atraktivne vaje za dobro jutro. Tretji trener pa bo vodil nordijsko hojo. Pohodniki se ogrejejo, hodijo 5-6 km in zaključijo z raztezanjem v naravi.

DATUMI JUTRANJIH TRENINGOV DUKAT FIT

Vsaka sreda, ob 6.00 uri pri Fakulteti za šport.

Se vidimo.