Sladek tek za češnje

DATUM: 1.6.2019, 8. Skupinski tek ČEŠNJEV TEK

Češnjev tek

To je bil Češnjev tek. ??‍♀️❤?‍♂️?Vztrajam Banka SKB Hervis Sports Slovenija Electrolux Slovenija GARMIN SLOVENIJA Dukat Fit Pernaton Slovenija CEP Slovenija Kačji Pastir

Objavil/a Priprave LJMARATON dne Sobota, 01. junij 2019

Sobotno jutro smo vsi težko pričakovali, saj smo vedeli, da nas čaka rdeče obarvan tek po katerem smo se sladkali s češnjami.

Danes je z nami teklo in hodilo 120 češnjevih tekačev. Za uho smo si nekateri obesili uhančke, češnje. Ali se še spomnite kako smo to delali, ko smo bili otroci ?

Pomol Koseškega bajerja nas je ponovno gostil, da smo naredili tradicionalno skupinsko fotografijo. Ali ste se že našli na fotografiji?

Naši pohodniki so se odpravili na nordijski pohod v okolici Koseškega bajerja. Vodička Nežka jim je predstavila pravilno uporabo palic in seveda osnovne korake nordijske hoje. Pridruži se nam tudi ti, vsako soboto, brezplačna Hervisova nordijska hoja, TUKAJ ?

Tekači so pa z nasmejanimi obrazi sledili zvokom ritmov glasbe, ki nas je čakala na nekje na poti PST. Ob latino ritmih nas je trenerka Simona ogrela, da nam je bilo že pošteno vroče. Kakšno energijo oddajo tekači, glasba, poskok, ritem in seveda rdeča lička.

Dobro ogreti in nasmejani smo se razdelili v štiri skupine, vsaka skupina s svojim tekaškim konjenikom. Lepa Ljubljana, hvala ti!

 

Danes je bilo noro veliko skupin, naj jih samo naštejemo: tradicionalna 7 km, hitra 14 km, počasnejša 14 km in skupina dolgih 17 km. UAAAUU. Vsak se najde v eni od skupino, pridruži se nam na naslednjem skupinskem teku POLETNI TEK.

Tekli smo eni hitreje, drugi počasneje, tretji pa v hoji. Noben tekač ne ostane sam, vedno smo skupaj in na koncu smo vsi zmagovalci.

Ker smo bili zelo pridni nas je v Kačjem pastirju čakala PRIPRAVE kuhinja by Electrolux in naši kuharji-trenerji, kateri so nam pripravili NAJBOLJŠO TEKAŠKO JUHO.

KDO ŠE NIMA TEKAŠKE SKODELICE PRIPRAVE☕? V Kačjem pastirju si lahko privoščite tekaško kavico in ob nakupu dobite lep moder Priprave lonček. Poglejte kako dobro se pije kavo iz te skodelice…

Pili smo  #pripraveTekaškaKava in jedli #pripraveJuhica.

NE, NE, NE, nismo pozabili na slastne češnje. Vsak tekač je lahko poskusil najboljše RDEČE češnje iz skodelice. Predlagamo, da si za boljši občutek pogledate slike:

 

Galerija na FB: Č-E-Š-N-J-E-V   T-E-K

 

NASLEDNJI SKUPINSKI TEK: POLETNI TEK – 22. JUNIJ, OB 8.00 PRI KOSEŠKEM BAJERJU. Odpremo sezono POLETJA.

SEZNAM VSEH SKUPINSKIH TEKOV V 2019: https://priprave.si/koledar-brezplacnih-skupinskih-tekov-2019/

 

PRIJAVITE SE NA TEKAŠKE TRENINGE PRIPRAVE 2019. 

Klik na prijavnico spodaj…

Ne čakaj na jesen, prijavi se zdaj. 🙂