Češnje povezale tekače

Rdeče češnje nas spominjajo na otroško, na brezskrbno pljuvanje pečk vse naokoli, na rdeče uhančke in predvsem na poletne dni. Tekači smo se v soboto, 3. junija zbrali na Koseškem bajerju in začel se je brezplačen skupinski Češnjev tek.

Zbralo se nas je rekordno število 105 tekačic in tekačev + 1 navihan kuža. To je to! To so tekači, ki obožujejo aktiven skok v vikend, športno preživljanje prostega časa in se radi družijo z ljudmi dobre volje.

Na naših skupinskih tekih imamo navado, da tečemo kot bojevniki in vitezi tekaškega nasmeha, z zastavo naših plemenskih barv na rami. Med tekači smo podelili še dva naslova prvih zastavnoš, saj smo pripravili zastave z imeni vseh 170 udeležencev projekta Priprave, uradnih treningov za Volkswagen 22. Ljubljanski maraton. #BeatYesterday in Garmin sta tako postavila v prvo vrsto vsakega, ki je sprejel odločitev, da bo aktiven.

Prelepa Ljubljana nam ponuja številne možnosti za rekreacijo. Vsakič znova smo očarani nad pripovedjo tekaških poti okoli mesta. Če se prepustiš, doživiš!

V odsevu sončnih očal se bohoti poletje, pod nogami se ustvarja neskončna energija, v srcih pa razbija. Razbija življenje! Pridruži se nam!

Z nami ti ne bo nikoli dolgčas. Vsak tekač je svoja zgodba. Saj poznate te neskončne tekaške debate, ki nas dvigujejo in vzpodbujajo.

Garmin je partner vaših odločitev! Pridružite se nam, odločitev, ki bo spremenila vaše moment, dan, teden ali življenje!