adidas Run for the Oceans

7.7.2018 / Zagreb, park Maksimir

adidas se je odločil narediti korak naprej, zato je angažiral vse člane adidas Runners s celega sveta, člane skupnosti PRIPRAVE in vse ostale tekaške navdušence, da se pridružijo teku Run for the Oceans. Za vsak pretečen kilometer bo adidas doniral 1 dolar organizaciji Parley for the Oceans, ki z izobraževanjem nove generacije Varuhov oceanov skrbi za ohranjanje čistih oceanov.

V to hvalevredno akcijo se bo priključila tudi tekaška skupnost PRIPRAVE, skupaj z adidas Runners Zagreb. Družili se bomo na tekaškem dogodku Run for the Oceans, globalnemu tekaškemu gibanju, ki aktivira moč športa za zavedanje o plastičnemu onesnaževanju oceanov. Gre za tekaško gibanje, ki ga bo adidas organiziral po celem svetu, v več kot 50-ih skupnostih.

V soboto, 7. julija, gremo skupaj v Zagreb na globalni tekaški dogodek adidas Run for the Oceans. V parku Maksimir bomo, skupaj s tekaškimi prijatelji adidas Runners Zagreb, v lahkotnem koraku pretekli simboličnih 5 kilometrov. Vse je brezplačno.

Organizator dogodka je zagotovil šotor za varovanje osebnih stvari. Vsak, ki bo potoval z nami v Zagreb, bo dobil zapestnico in darilce (platnena torbica za trening, kovinski bidon za vodo in izobraževalno brošuro). V cilju bo zagotovljena osvežitev “snacks & drinks”.

Dogodek je zaprtega tipa in je izključno za vabljene tekače. Vse skupaj nas bo teklo 300 tekačev, od tega je 100 mest rezerviranih za slovenske tekače s projekta PRIPRAVE.

URNIK:

5.30 – odhod avtobusa iz Ljubljane – dolgi most (natančno uro sporočimo)
09.00 – 9.45 – zbiranje tekačev
09.45 – 10:00 – ogrevanje
10.00 – 10.45 – tek Run for the Oceans
10.50 – 11:00 – raztezanje
11:00 – 12:00 – osvežitev, zabava
– po koncu odhod domov

PRIJAVE ZAKLJUČENE.

#adidasParley  #RunForTheOceans

https://youtu.be/2ZAg-u86DF4

Kako se pridružiti gibanju?

Prenesite si adidasovo aplikacijo Runtastic, in se pridružite skupnosti Run for the Oceans, tako bo lahko adidas za vsak vaš kilometer, ki ga boste naredili na dogodku Run for the Oceans v Zagrebu, doniral 1 dolar za ohranjanje čistih oceanov.

adidas Parley kolekcija športne obutve in oblačil iz reciklirane plastike.