Gremo na Zagreb maraton

28. ZAGREBAČKI MARATON

Nedelja, 13. oktober 2019

Dragi tekači, dragi prijatelji!

V okviru projekta PRIPRAVE na Volkswagen Ljubljanski maraton smo se odločili, da gremo na ogrevanje pred vrhuncem tekaške sezone. Gremo na Zagreb maraton in sicer na Garmin tek 10 km razdaljo.

Garmin nas brezplačno pelje na tekaško doživetje v prestolnico Republike Hrvaške. Garmin, sponzor Zagreb maratona in Volkswagen Ljubljanskega maratona, je povezal najboljše tekaške prireditve Evrope pod krovno zgodbo Garmin Run Series. Na pot gremo v nedeljo, 13. oktobra, v zgodnjih jutranjih urah, vračamo se v popoldanskem času. Točne informacije javimo kmalu. Na tekaški izlet se lahko prijavi kdorkoli, sprejmemo vsakega, ki rad teče ali nosi v sebi delček tekaškega duha.

Vsi tečemo na 10 km razdalji Garmin tek 10 km.

:: POZOR – POZOR ::

Kakšen je postopek prijave? 

Najprej naredite prijavo na uradni spletni strani Zagreb maraton. Tam ničesar ne plačate, samo naredite prijavo. Prijavo na Zagreb maraton – Garmin 10 km tekmo – naredi vsak sam tukaj:

Nato oddate vašo prijavo na tekaški izlet tudi na našem spletnem obrazcu. Prijavo na tekaški izgled na Garmin tek 10 km na Zagreb maratonu naredite tukaj:

Organizator Zagreb maratona, v sodelovanju z Garminom, nam je omogočil extra ugodno ceno za štartnino, posebej za tekače, ki potujete s skupino Priprave. Cena za štartnino na Garmin teku 10 km na Zagreb maraton je 15 eur(uradna cena je 20 eur)

POZOR – POZOR – POZOR

To je bil vihar, prava invazija na tekaško doživetje na Zagreb maraton. Prvi avtobus smo razprodali v pičlih 12-ih urah. Zaradi navdušenja smo se z Garminom dogovorili, da nam omogočijo še dodaten avtobus. Tako smo 100 sedežev zasedli v manj kot 24-ih urah.

NAŠA MOČNA ŽELJA – Še vedno pa lahko skupaj potujemo na Zagreb maraton. Še vedno imamo dogovorjeno štartnino za Garmin tek 10 km za prijateljsko ceno 15 eur (uradna cena je 20 eur). Strošek prevoza znaša 10 eur na osebo.

Tekaško doživetje Zagreb maratona tako sedaj znaša 25 eur.

Znesek nakažete direktno na račun društva Priprave. Vaša prijava je veljavna po plačilu. Denarja zaradi že nastalih stroškov, ne vračamo.

Ne gre za prevoz, gre za doživetje. Ne gre za tek, gre za izkušnjo. Ne gre za pot, gre za skupnost. In tako lahko skupaj napolnimo še tretji, ali četrti avtobus, ki bo potoval v Zagreb.

Če ste še vedno zainteresirani, da greste z nami na doživetje Zagreb maratona, čimprej uredite plačilo. Tretji avtobus pošljemo na pot ob zasedenosti vsaj 40 sedežev. V primeru – kar se očitno ne bo zgodilo – da ne zasedemo dovolj mest, vam vrnemo vaš denar. Zadnji rok za plačilo je 25. september. Povabite svoje prijatelje in zavladajmo Zagrebu.

__________________

DRUŠTVO PRIPRAVE
Rimska cesta 19a
8210 Trebnje

SI56 0315 3100 0672 686

Račun je odprt pri Banki SKB.

V polje NAMEN predlagamo, da vpišete ime in priimek.

______________________

Startni paket vsebuje:

  • majico z dolgimi rokavi,
  • unikatna finisherska medalja.

Garmin bo za vsakega potnika brezplačno zagotovil:

  • tekaško majico Garmin,
  • trenersko ekipo Priprave,
  • okrepčilo po maratonu.

Z vami gre strokovna ekipa Priprave, ki ustvarja projekt Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton.

Vsi prejmete Garmin tekaško majico. 

Vsi prijavljeni na izlet tečemo na Garmin 10 km razdalji in tečemo v Garmin majici. Naj modra tekaška reka poveže tekaški metropoli Ljubljano in Zagreb.

Tekaška medalja bo prav lep spomin na vaš tek. Zato ne oklevajte in se hitro prijavite na največji tekaški spektakel.

Tek na 10 kilometrov na Zagrebškem maratonu je vključen v serijo imenitnih evropskih tekov Garmin Run Series.

#garminrunseries #beatyesterday