Gremo v Zagreb na Noćni cener 10 km

V nedeljo, 6. 11. 2022 gremo v Zagreb na Noćni cener po nove zmage na 10 km. Hervis nam bo zagotovil brezplačno avtobusni prevoz in vsakega odel v vikinško tekaško majico. Gremo v Zagreb, gremo po zmago! Start teka je ob 19.00.

Skupnost PRIPRAVE vam v sodelovanju s HERVIS SLOVENIJA zagotovimo:

  • Brezplačni avtobusni prevoz (število mest omejenih na 50)
  • Tekaško majico za tek na Noćni cener 10 km
  • Ugodnejšo startnino za Noćni cener 10 km

Prijavo na Zagrebački noćni cener 10 km opravite sami na spodnji povezavi. V prijavnem obrazcu vpišite kodo Priprave, tako boste dobili startni paket z uradno majico za 160 HRK / 21,24 eur.

Klikni za prijavo: P R I J A V A NA NOĆNI CENER 10 KM

Plačilo za udeležbo na tekmi Zagrebački noćni cener 10 km lahko opravite na organizatorjev TRR (HRK/EUR), navodila prejmete po izpolnitvi prijavnice. Plačilo startnine je možno tudi s karticami (Visa, Mastercard in Diners) preko organizatorjeve spletne trgovine – https://shop.trcaona.hr/product/zagrebacki-nocni-cener-2022-priprave/

Skupaj je vedno lažje, v družbi je vedno lepše. Zato gremo skupaj na Noćni cener in to nam je omogočil HERVIS, ki časti avtobus. Vsi, ki greste z nami, obvezno oddajte prijavo v spodnjem obrazcu. Vikinško tekaško majico dobite na avtobusu in seveda v njej tečete na Zagrebški 10ki. Podrobnejše informacije o odhodu avtobusa sledijo. Odhod bo iz Ljubljane s postajališča Dolgi most.