PRIPRAVE gremo na kolo

V vseh segmentih našega življenja velja pravilo, da kdor se je sposoben prilagoditi, bo tudi uspešnejši. Prilagoditi smo se morali v službi, v šoli, v vsakdanjem življenju in prav tako v športu. Prepovedane so vse oblike skupinskih vadb, zaprti so fitnesi, bazeni in telovadnice, prepovedano je skupinsko treniranje na prostem, prepovedano je prehajanje v druge regije in še bi lahko našteval. Stvari, ki so nam bile še ne dolgo nazaj normalne in med katerimi smo lahko izbirali, so sedaj nedosegljive. In če bi moral z eno besedo opisati trenutno stanje, bi prav gotovo izbral »prilagajanje«.

PRIPRAVE gremo na kolo. Dobesedno. #gremonakolo

Skupaj z osrednjim kolesarskim magazinom, Bicikel.com, se podajamo v svet kolesarstva.

  • Preko leta bomo ustvarjali atraktivne kolesarske izzive, ki bodo animirali vse, ki boste šele vstopili v svet na dveh kolesih, kot tudi KOM-e na Stravi, hitrostne puščice in vzdržljivostne mašine,
  • širili bomo navdušenje nad doživetji na kolesu, obenem pa spoznavali Slovenijo, izobraževali in vlivali pogum za prvi obrat, zagrete za kolo naredili še hitrejše in močnejše,
  • v slabem vremenu in mrzli zimi pa se bomo družili na trenažerjih, na isti trasi nekje po svetu.

Skupinske vožnje, druženja z razgledom, runde, tekmovanja, izzivi ali zgolj nedeljska turistična vožnja s prijatelji, na to pomislimo, da iztisnemo iz sebe nekaj dodatnih vatov ali vožnjo podaljšamo še za naslednje pol ure. Še malo moramo počakati, počakati do pomladi, počakati do prvih toplih dni potem pa bo vse spet po starem. Kdor drug kot kolesarstvo nam je v lanskem letu pokazal kako premagati korono, spisal odlične zgodbe in bil nedvomno športni zmagovalec leta.

Klub PRIPRAVE smo leto 2016 zasnovali kot uradne tekaške treninge za Ljubljanski maraton z idejo zagotoviti najboljšo izkušnjo in postati največji rekreativni klub v Sloveniji. V petih letih delovanja je klub na različne načine povezal in aktiviral preko 10.000 oseb, samo v korona letu preko 4.000. Zgradili smo skupnost, ki te žene naprej, tako v športu, kot v življenju. Rabimo dobre zgodbe. In to želimo narediti tudi med ljubitelji kolesarjenja.

V letošnji prvi številki revije Bicikel.com smo na treh straneh predstavili širitev delovanja kluba PRIPRAVE v kolesarstvo. Pregled vsebine pa na spletni povezavi. Od srede 17. 2. je revija na prodajnih mestih.

NAGRADNA AKCIJA

  • Na Instagramu do 15. 4 objavi fotografijo na kolesu, dodaj #gremonakolo in označi profile @priprave, @gremonakolo in @bicikel. Pred tem seveda začni slediti vsem trem profilom. Med vsemi bomo, z žrebanjem, podelili 3 kolesarske drese PRIPRAVE in različne praktične nagrade.

SLEDI PROFILOM

Boris Fluher, vodja trenerjev PRIPRAVE

Aleš Hostnik, predsednik kluba PRIPRAVE

—————————

S tekaškimi treningi pričnemo 1. aprila. Do takrat pa postopoma prebudite notranjo motivacijo in poskrbite za fizično aktivacijo.