Priprave prejele SPORTO nagrado

S ponosom vam sporočamo, da je projekt Priprave, v okviru 15. SPORTO mednarodne konference o športnem marketingu in sponzorstvih v športu, prejel SPORTO NAGRADO za najboljšo komunikacijsko in marketinško platformo v športu, v kategoriji športnih subjektov.

Najožja organizacijska ekipa projekta Priprave. (Miha Žargi – glavni trener, Simona Markovič – glavna organizatorka, Aleš Hostnik – vodja projekta, Toby Hester – predsednik strokovne žirije in predstavnik ESA)

Vse zbrane prijave na natečaj je pregledala in ocenila mednarodna strokovna žirija, ki jo je sestavljajo 9 članov, ki ji je predsedoval predstavnik Evropskega sponzorskega združenja (ESA) Toby Hester (Sponsorship Coach). Ostali člani žirije so bili Aleksandra Graovac (PR & Communication Specialist Toyota Serbia), Vlatka Kamenić Jagodić (Deputy Director of Marketing & Business Strategy Department at HEP), Neil Morley (Managing Director at Cat’s Eye Communications, Slovenian Marketing Association representative), Viktorija Radojević (Director of Marketing and Development at Mercator), Uroš Stanić (Marketing Manager at FC Rijeka), Maja Oven (Head of Marketing and PR communication at BTC), Ana Šušteršič (Creative Director at Agencija 101) in Dijana Vetturelli (Managing Director & Partner at Vetturelli consulting).

Sporto nagrada je odlična priložnost, kjer se pokaže sinergija povezovanja blagovnih znamk, imetnikov pravic, sponzorjev in srčnih tekačev, njihova moč in vpliv, ki ga lahko skupaj dosežemo s povezovanjem v športu, ter s tem sledimo strateškim ciljem, tako v Sloveniji kot v adriatic regiji.

“Volkswagen Ljubljanski maraton ni le enodnevni dogodek, ki želi zbrati čim več tekačev tega sveta. Naj bo ta dogodek izziv, da v svojem življenju dosežemo več, da živimo zdravo in zaupamo vase. Projekt Priprave so dokaz, da se moramo za vsak podvig pripraviti dovolj zgodaj. Po drugi strani pa je tudi klic k temu, da spremenimo svoje življenjske navade, kar nam bo prineslo več sreče in zdravja.” 

Petra Korošec, Volkswagen

“Čestitke! Ponosni smo, da smo z blagovno znamko Dukat Fit, kot sponzor projekta skozi različne aktivacije pripomogli k prepoznavnosti samega projekta in naše blagovne znamke.”

Jernej Metljak, Ljubljanske mlekarne

Priprave so stale na odru v eminentni družbi zmagovalcev v ostalih kategorijah: “Gorenje Simplyfans” (Gorenje, d. d.), “Alpsko mleko & Ilka the Superhero” (Ljubljanske mlekarne), “Let’s compete together” (Petrol, d. d.) in “Tour of Slovenia 2018” (Cycling club Adria Mobil Novo mesto). Čestitamo vsem za zmago in pogum za prijavo.

Predstavitev vseh zmagovalcev si lahko ogledate tukaj: http://www.sportoawards.si/.

Hvaležni smo za vsak stisk roke, komentar, like in kepco. Ta nagrada je naša, od vseh nas, ki smo projekt Priprave.

Iskrena HVALA vsem! Ta nagrada pripada:

 • predani srčni ekipi (Miha Žargi, Simona Markovič, Rok Gradišnik, Karin Rus, Kristian Grünfeld, Neja Jeršin, Boris Fluher, Monika Topolnik, Tugo Križnar, Marko Lisec, Katja Ponikvar, Matej Fatur, Aleš Hostnik),
 • 222 predanim, srčnim, najboljšim tekačem na projektu,
 • številnim tekačem, ki so se pridružili našim dogodkom,
 • našim cenjenim sponzorjem, ki nam zaupajo, nas usmerjajo in skupaj z nami ustvarjajo navdušujočo zgodbo (Volkswagen, adidas, Garmin, SKB banka, Dukat fit, Pernaton, Isostar),
 • blagovnim znamkam, ki so nam zaupali organizacijo dogodka (Zala, Electrolux),
 • fotografski agenciji Sportida (Urban Urbanc, Vid Ponikvar)
 • video produkcijski hiši Final focus (Marko Šalamun, Mitja Mlakar)
 • izjemnim regeneracijskim čarovnikom fizioterapevtom (Barbara Šavorn, Manca Grum, Jan Grum),
 • lokalu Kačji pastir za vedno nasmejano dobrodošlico,
 • agenciji Start up marketing za podporo pri spletni komunikaciji (Jure Doler, Matevž Grabnar)
 • mestu Ljubljana in prebivalcem, najlepšemu mestu na svetu, da nas tako prijazno sprejema,
 • ustvarjalcem celostne podobe projekta, Ambrosia (Maša Perpar, Vasja Ambrožič)
 • očetu projekta Volkswagen Ljubljanski maraton za vso podporo in zaupanje (Timing Ljubljana),
 • agenciji s kreativnim nabojem in nezaustavljivim buldožerjem (Sport Media Focus)

Skupaj gremo naprej!

Projekt Priprave 2019 se je začel včeraj. Novi cilji na vidiku odpirajo nove poti. Prehodimo jih skupaj in osvajajmo vrhove.

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/1721732164619631/