SKB izziv: 10.000 korakov na dan

V društvu PRIPRAVE podpiramo dobre navade in skupaj z banko SKB imamo za vas nov #VZTRAJAM izziv. Pravijo, da za navado potrebujemo 21 dni. Povabimo vas, da od ponedeljka 9. novembra naprej, 21 dni, skupaj z nami vztrajate in opravite 10.000 korakov vsak dan. Za opravljanje izziva imamo več možnosti:

  • tek
  • hoja
  • hoja v hrib

Kako sodelovati v SKB #VZTRAJAM izzivu?

1) Naredite 10.000 korakov dnevno

SKB #VZTRAJAM IZZIV traja od ponedeljka, 9. 11. do nedelje 29. 11. in je odprt 21 dni.

Sedem zaporednih dni opravite vsaj 10.000 korakov dnevno. Svoje rezultate oz korake skrbno beležite z vašo pametno športno uro in v aplikaciji za beleženje korakov (npr. Garmin Connect). Vkolikor nimate pametne športne ure predlagamo, da si na mobilni telefon naložite aplikacijo za merjenje korakov. Predlagamo, da v mobilnem telefonu, v iskalnik v Trgovini Play ali App Store vpišete “Step counter” in si naložite poljubno aplikacijo. Precej dober 7 dnevni pregled nudi aplikacija, ki jo najdete, če v iskalnik vpišete “Pedometer – Step Counter” in izgleda takole:

Lahko uporabljate katerokoli športno uro oz aplikacijo za merjenje korakov, le da je na koncu dneva 10.000 korakov, 7 dni zapored. Če boste korake merili z mobilnim telefonom, morate na vašem pohodu obvezno s seboj imeti mobilni telefon.

Opravljen izziv dokazujete s posnetkom, kjer je razvidno, da ste 7 dni opravili 10.000 korakov dnevno. Dokazno gradivo – fotografijo (posnetek zaslona oz screenshot) iz poljubne aplikacije, ki dokazuje, da ste sedem dni zapored opravili najmanj 10.000 korakov na dan pa po končanem in opravljenem sedem dnevnem izzivu posredujte v spletnem obrazcu, v za ta namen označenemu polju.

PRIJAVA IN ODDAJA REZULTATA

Klikni na POVEZAVO https://www.skb.si/vztrajam-skb-izziv

Prijavo in rezultat oddate PO OPRAVLJENEM sedem dnevnem izzivu.

2) Sodelujte v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri se morate, po opravljenem sedem dnevnem izzivu, prijaviti preko spletnega obrazca na www.skb.si/koraki. Prijavite se lahko za vsakih, ločeno narejenih (najmanj 10.000 korakov vsak dan), zaporednih sedem dni. Večkrat, ko boste sedem dni naredili 10.000 korakov, več možnosti imate, da ste izžrebani v nagradni igri! Teoretično, če vseh 21 dni opravite vsaj 10.000 korakov na dan, lahko v nagradni igri sodelujete kar trikrat. Kul, ane?!

Vsak torek bomo za minuli teden izžrebali 1x Garmin Venu SQ pametno športno uro in 5x SKB športni paket. Naša ekipa bo skrbno preverila vaše dokazne fotografije in z žrebom dobila nagrajence, ki jih bomo obvestili po elektronski pošti.

3) Spodbudite prijatelje k miganju

Objavite fotografijo, ko nabirate korake med prijatelji na digitalnih kanalih (Facebook, Instagram, LinkedIn) in pripišite ključnik #VZTRAJAM.

Trajanje izziva

9. – 29. november 2020.

Namen izziva

Spodbujamo skrb za zdravje in dobro počutje.

Tedenske nagrade

1x Garmin Venu SQ in 5x SKB športni paket.

Za prijavo na izziv in oddajo rezultata kliknite na POVEZAVO https://www.skb.si/vztrajam-skb-izziv