Hervisov strokovnjak #webinar

Hervisov strokovnjak” je serija brezplačnih atraktivnih strokovnih predavanj za ljubitelje teka s ciljem ohranjanja tekaške motivacije, podajanja poučnih vsebin za kakovostno treniranje in pravilne nakupne odločitve tekaških artiklov za “moj” najboljši tek.

Dobrodošli na 1. webinarju v sredo, ob 18.00

Tekaško jesen bo za vas obarval Boris Fluher, trener in strokovnjak s projekta PRIPRAVE. Za vas je pripravil nekaj atraktivnih vsebin, v katerih se najde čisto vsak. PRIPRAVE so strokovni partner Hervisovega strokovnjaka in za vas bomo zagotavljali najboljše vsebine.

  • Zakaj vas spodbujamo za gibanje v zimskem času?
  • Ali je tek v teh časih najbolj primerna oblika rekreacije?
  • Predstavitev najbolj vročih segmentov tekaške obutve.
  • Razbijamo povsem napačne mite o pronaciji in supinaciji.
  • Ali so tekaške poškodbe posledica napačne tekaške obutve ali napačne tehnike teka?
  • Kateri tekaški copati so primerni za moj najboljši tek?

Prijavi se na Hervisov webinar in poskrbi, da bodo tvoji naslednji tekaški copati kot uliti za tvoja stopala in jim nudili vso oporo pri tvojih podvigih premagovanja kilometrov. Ko klikneš na povezavo, pritisni na “REGISTER” in se prijavi.

OBVEZNA PRIJAVA: https://event.webinarjam.com/register/1/5o9yof3

Boris Fluher je diplomiran trener atletike, magistriral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, vodja maratonske skupine pri ŠD PRIPRAVE, udeleženec svetovnega prvenstva v Ironmanu na Havajih, več let uradni tempo tekač na Ljubljanskem maratonu, za seboj ima že več kot 10 maratonov. Danes za vas kot strokovni svetovalec, da bo vaš tek najboljši.

*** VROČA NOVIČKA ***

Vsi udeleženci webinarja boste deležni posebnega popusta za nakup najboljše tekaške opreme še isti dan v spletni trgovini www.hervis.si.