Srčni ljudje odtekli en krog ZA OTROKE

Marsikdo normalen, v soboto zjutraj spi, si mane oči, ali pa sreba prvo jutranjo kavo. Ampak kaj je to normalen, kakšna je pravzaprav definicija za ta opis? Spet drugi vsake 3 tedne skrbno izberemo barve oblačil, si uredimo tahitro pričesko, zavežemo superge z mislijo “Naj leti!” in se odpravimo na Koseški bajer. Uresničujemo mantro “Vsake 3 tedne ob 8ih.

V soboto, 22. aprila smo se že šestič zbrali in odtekli nekaj kilometrov za zdravje, za veselje, za sebe. Tokrat smo tekli tudi za druge. Med nami so otroci, ki se vsak dan borijo za zdravje, borijo se za veselje, borijo se za življenje. Ko tečemo, se borimo samo za kilometre. Oni, oni se borijo za jutrišnji dan. En krog smo posvetili našim najmlajšim.

Srčni tekači s projekta PRIPRAVE, smo posvetili kilometre, korake in misli našim otrokom. Udeležili smo se dogodka Formaraton, donirali 290 EUR za otroke z rakom. Približno 60 kilometrov pozitivnih misli smo poslali malim vitezom in ljubkim princeskam.

Srečni, da lahko tečemo!

Prihodnje srečanje

Naslednjič se srečamo v soboto, 13. maja, vse ostalo pa vam sporočimo v kratkem. Povabite svoje tekaške prijatelje. Tečemo v vsakem vremenu. Skupaj!