Osvojili smo Beograd maraton

Ekipa prijateljev, ki smo svoje poti združili na projektu Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton, smo se odpravili na tekaško preizkušnjo v tujino, na jubilejni 30. Beograjski maraton.

Zima za nas ni predstavljala odklopa z višjih srčnih utripov, zimo smo vzeli za sanacijo poškodb, aktivacijo telesa, za pripravo telesa in duha na poletne športne aktivnosti. Prvi test smo opravili v Beogradu, s tekom na 21 km.

Mesto ponuja številne atraktivne priložnosti za oddih, zabavo, kulinariko in metropolitanske občutke. Kdor želi začutiti mestni utrip, naj se poda na ulice, ko pade mrak. Takrat se življenje prične. Tekači smo se počutili dobrodošle, obeležja so nas opominjala, da v mesto prihaja maraton.

Večer pred preizkušnjo smo izkoristili za tekaške pogovore, naostrili smo misel, zacementirali odločitev, dvignili samozavest in izbrali bojne barve. Tek je individualen šport z močnimi intimnimi občutki, tek je premagovanje samega sebe. Skupaj se borimo, skupaj trpimo, skupaj se veselimo. S tekom gremo skupaj do osebnih zmag.  

Mesto večnega šarma je bilo naše.

_NEPOZABNO _MOTIVACIJSKO _TOP _BOMBASTIČNO _INSPIRATIVNO _ZMAGOVALNO _ŽURERSKO _NAVDIHUJOČE _SPEKTAKULARNO. To so besede iz prve roke, besede tekačev, ki so pustili sled, ustvarili spomin in začinili srbski melos. Ekipa, da te skipa.

Vas zanima še kaj več o samem maratonu, trasi, občutkih? Povabljeni na naše treninge, beseda bo stekla sama. 🙂