Tekaški ali kolesarski IZZIV Dukat Fit 2020

Drage tekačice in tekači, drage kolesarke in kolesarji,

za vas smo pripravili motivacijski športni izziv Dukat fit 2020, da si s tekom in kolesarjenjem popestrimo jesen. Izziv, ki nas bo spravil v gibanje, razveselil, povezal in nagradil.

Kako osvojiti medaljo IZZIV Dukat fit 2020?

Izziv Dukat fit je odprt 7 dni in sicer od ponedeljka, 28. septembra do nedelje, 4. oktobra. Za medaljo je potrebno:

preteči 10 km

ALI

prekolesariti 50 km

1. KORAK: PRIJAVITE SE NA IZZIV DUKAT FIT 2020

Vsak izziv se začne s prijavo. Vsi, ki želite opraviti tekaški ali kolesarski IZZIV DUKAT FIT 2020 in se potegovati za fit medaljo, se prijavite preko spletnega obrazca:

2. KORAK: PRIDRUŽITE SE KLUBU PRIPRAVE NA STRAVI

Tekaška skupnost PRIPRAVE se od sedaj naprej druži tudi na platformi STRAVA v klubu “PRIPRAVE”. Naredite si profil in se nam pridružite.

Tukaj bomo beležili vsak svojo športno aktivnost, se vzpodbujali, čestitali in se družili. Obenem pa bodo vaše aktivnosti v klubu zbrane na enem mestu in bomo lažje preverili vaše aktivnosti za opravljanje misije SKB PRIPRAVE #vztrajam.

Kako naložim aktivnost na Stravo?

Strava je spletna in mobilna platforma, kjer beležite vaše športne aktivnosti, do nje pa lahko dostopate preko spletne strani https://www.strava.com/ ali preko mobilne aplikacije (prenesite aplikacijo “Strava” za iOS ali Android). Vašo športno aktivnost (tek ali vadbo) lahko naložite na več načinov. Vse možnosti nalaganja aktivnosti na Stravo si preberite na spletni povezavi, najpogostejše pa navajamo spodaj:

  • prenos / sinhronizacija preko vaše GPS naprave (Garmin, Polar, Suunto, Sigma, Fitbit, Mio …),
  • sinhronizacija z vašo aplikacijo (Garmin Connect, Endomondo, Runkeeper),
  • naložite fajl preko vašega računalnika (GPX),
  • ročno dodajte aktivnost (V aplikaciji na mobilnem telefonu tapneš znak + in izbereš “Manual Activity”, izbereš in vpišeš aktivnost).

Naj povemo še to – ko si enkrat naredite profil na Stravi in se pridružite klubu Priprave, se bodo vaše aktivnosti avtomatsko sinhronizirale z vašo tekaško uro (npr. Garmin) in aplikacijo (npr. Garmin Connect) in vam ne bo potrebno ničesar dodatno nalagati. Na začetku preverite, potem pa boste videli, da je vse skupaj zelo enostavno. Vsekakor pa beseda ni konj, vprašajte nas, če bodo težave. Bomo z veseljem pomagali.

3. KORAK: OPRAVITE ŠPORTNO AKTIVNOST

Misija je odprta 7 dni in sicer od ponedeljka, 28. septembra do nedelje, 4. oktobra. V 7 dneh morate skupaj (kumulativno) opraviti ali 10 km teka ALI 50 km kolesarjenja.

Lahko opravite več aktivnosti, le da je skupno število kilometrov pri tekačih 10, pri kolesarkih pa 50.

To je medalja za pogum!

>> https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

Tekaški ali kolesarski izziv opravite samostojno. Lahko pa povabite svoje prijatelje, da skupaj osvojite izziv Dukat fit 2020. Ne tekmujemo ne v hitrosti, ne v razdalji, ne v kraju, ne v srčnem utripu, niti ne v času. Z medaljo vam želimo samo pomagati pri vztrajnosti in ohranjati motivacijo. Lahko si sami postavite pogoj, da pretečete minimalno 5 km na enkrat, a kljub vsemu pretecite toliko, kolikor ste v danem trenutku sposobni. Sedaj ni čas za preseganje samega sebe, sedaj ni čas za rekorde, niti ne za premikanje svojih meja sposobnosti.

Predlagamo vam, da si naredite sami svojo tekmo, svoje doživetje. Odločite se, da greste na 10 km tek ali na 50 km kolesarjenje v enkratni aktivnosti, kjer aktivnost posvetite izzivu Dukat fit.

4. KORAK: BOGATE NAGRADE ZA AKTIVNE

Za popestritev dogajanja na izzivu smo pripravili nagradni fond, kjer bomo med vse prijavljene, ki boste opravili izziv, naključno, z žrebanjem, podelili bogate praktične nagrade.

3 x tekaški komplet Dukat fit

3 x kolesarski dres Dukat fit

1 x tekaška ura Garmin Vivoactive 4

1 x kolesarski računalnik Garmin Edge 130

5. KORAK: POZDRAVITE POŠTARJA

Ko boste opravili vse izzid Dukat fit (ali več seveda), vam bomo po pošti na dom (na naslov, ki ste ga vpisali v prijavnici) poslali čisto pravo konkretno tekaško medaljo, medaljo vztrajnosti, poguma in odločitve.

Izziv Dukat fit 2020 je omejena na 500 udeležencev, zato pogumno in brez odlašanja pristopite k izzivu. To bo medalja za spomin na izjemno dramatično leto 2020.

6. KORAK: FOTOGRAFIRAJTE, OBJAVITE IN UPORABITE #DUKATFIT

Spodobi se, da veselje ob prejemu medalje delimo s svojimi bližnjimi. Tako boste z medaljo okoli vratu postali fit ambasador zdravega načina življenja in ohranjanje rutine pri rekreaciji. Bodite ponosni nase in na svojo odločitev za vztrajanje v športni vadbi in zdravemu načinu življenja.

Veseli bomo, če se boste z medaljo fotografirali, slikico pa objavili in dodali ključnik #DUKATFIT (in označili profil na Facebooku “Priprave LJMARATON” ali na Instagramu “@priprave” in @dukat_fit).

Veselimo se skupaj, čeravno vsak na svojem koncu!