Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton

Vabljeni na Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton 2020. #GARMINRUNSERIES

Vstopili smo v tekaški mesec. Oktober je tradicionalno namenjen za Ljubljanski maraton in vrhunec tekaških prizadevanj. Že četrto leto zapored pa skupnost PRIPRAVE organiziramo Finalni trening za #LJMARATON. Letos seveda malo drugače. Slovenija teče. Povežimo vse tekače Slovenije v eno lepo športno zgodbo polno navdiha. Brezplačna medalja vas čaka.

Kako osvojiti medaljo za Garmin FINALNI TRENING?

Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton 2020 opravimo sami in sicer v času med 8. 10. in 1. 11. Za medaljo je potrebno:

– preteči 10 km

1. KORAK: PRIJAVITE SE NA GARMIN FINALNI TRENING

Vsak izziv se začne s prijavo. Vsi, ki želite opraviti Garmin FINALNI TRENING za Ljubljanski maraton 2020 in se potegovati za hudo tekaško medaljo, se prijavite preko spletnega obrazca:

2. KORAK: PRIDRUŽITE SE KLUBU PRIPRAVE NA STRAVI

Naložite si aplikacijo “Strava” iz Google Play trgovine. Naredite si svoj profil. Tekaška skupnost PRIPRAVE se od sedaj naprej druži tudi na športni družabni platformi STRAVA v klubu “PRIPRAVE”. V klubu nas je že 2.000, tako da smo že velika družina. Dobrodošli vsi! Za direktni dostop do kluba lahko kliknete na spodnji link.

Tukaj bomo beležili vsak kilometer narejen s tekaškim srcem, se vzpodbujali, čestitali in se družili. Obenem pa bodo vaše aktivnosti v klubu zbrane na enem mestu in bomo lažje preverili vaše aktivnosti za opravljanje Garmin Finalnega treninga za Ljubljanski maraton.

STRAVA – zakaj in kako?

Pripravili smo vam osnovni vodič po Stravi, da se boste lažje znašli in se z veseljem pridružili naši virtualni skupnosti, kjer se bomo vzpodbujali za vse nadaljnje športne izzive.

Kako naložim aktivnost na Stravo?

Strava je spletna in mobilna platforma, kjer beležite vaše športne aktivnosti, do nje pa lahko dostopate preko spletne strani https://www.strava.com/ ali preko mobilne aplikacije (prenesite aplikacijo “Strava” za iOS ali Android). Vašo športno aktivnost (tek ali vadbo) lahko naložite na več načinov. Vse možnosti nalaganja aktivnosti na Stravo si preberite na spletni povezavi, najpogostejše pa navajamo spodaj:

  • prenos / sinhronizacija preko vaše GPS naprave (Garmin, Polar, Suunto, Sigma, Fitbit, Mio …),
  • sinhronizacija z vašo aplikacijo (Garmin Connect, Endomondo, Runkeeper),
  • naložite fajl preko vašega računalnika (GPX),
  • ročno dodajte aktivnost (V aplikaciji na mobilnem telefonu tapneš znak + in izbereš “Manual Activity”, izbereš in vpišeš aktivnost).

Naj povemo še to – ko si enkrat naredite profil na Stravi in se pridružite klubu Priprave, se bodo vaše aktivnosti avtomatsko sinhronizirale z vašo tekaško uro (npr. Garmin) in aplikacijo (npr. Garmin Connect) in vam ne bo potrebno ničesar dodatno nalagati.

  • Pred tekom si naložim aplikacijo Strava (se pridružim klubu PRIRPAVE) in npr. Garmin Connect.
  • Prižgem Garmin uro in grem tečt.
  • Po teku aktivnost prenesem v aplikacijo npr. Garmin Connect.
  • Iz npr. Garmin Connect aplikacije se mi aktivnost prenese v Stravo in v klub PRIPRAVE.
  • To je to. 🙂

3. KORAK: OPRAVITE GARMIN FINALNI TRENING

Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton 2020 opravimo sami in sicer v času med 8. 10. in 1. 11. V tem času morate (kumulativno) opraviti 10 km teka.

Lahko 10 km razdelite na več tekov, le da je skupno število kilometrov 10 km.

>> https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

Garmin FINALNI TRENING za Ljubljanski maraton opravite samostojno. Lahko pa povabite svoje prijatelje, da vsak na svojem koncu, v istem času, skupaj osvojite brezplačno hudo tekaško medaljo.  Ne tekmujemo ne v hitrosti, ne v razdalji, ne v kraju, ne v srčnem utripu, niti ne v času. Z medaljo vam želimo samo pomagati pri vztrajnosti in ohranjati motivacijo. Lahko si sami postavite pogoj, da pretečete minimalno 5 km na enkrat, a kljub vsemu pretecite toliko, kolikor ste v danem trenutku sposobni. Sedaj ni čas za preseganje samega sebe, sedaj ni čas za rekorde, niti ne za premikanje svojih meja sposobnosti.

Predlagamo vam, da si naredite sami svojo tekmo, svoje doživetje. Odločite se, da greste na 10 km tek v enkratni aktivnosti in to začutite tek kot zares finalni trening za Ljubljanski maraton.

4. KORAK: PRIJAVITE SE NA VIRTUALNI LJUBLJANSKI MARATON

Ko opravite Finalni trening ste pripravljeni, da sprejmete izziv tega leta. Prijavite se na Virtualni Ljubljanski maraton. Teci v svojem tempu, po svoji trasi. Vse informacije in prijava:

https://vw-ljubljanskimaraton.si/virtualni-ljubljanski-maraton

Tek lahko opravite kadarkoli v časovnem obdobju od 15. 10. 2020, od 6.00, do 23. 10. 2020, do 20.00. Tek na virtualnem Ljubljanskem maratonu NI POGOJ za sodelovanje v Garmin Finalnem treningu.

5. KORAK: FOTOGRAFIRAJTE SE IN OSVOJITE GARMIN TEKAŠKO MAJICO

Za popestritev izziva smo vam pripravili dodaten izziv. Ko opravite Finalni trening se fotografirajte v okolici, kjer ste opravili trening (če pa imate Garmin tekaško uro, lahko fotografirate kar vašo uro, da bomo videli vaš trening) in fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu in obvezno dodajte #GARMINRUNSERIES, da vas bomo lahko našli. Kdor bo to storil, bo po pošti brezplačno prejel še Garmin tekaško majico.

6. KORAK: POZDRAVITE POŠTARJA

Ko boste opravili Garmin Finalni trening za Ljubljanski maraton 10 km (ali več seveda), vam bomo po pošti na dom (na naslov, ki ste ga vpisali v prijavnici) breplačno poslali čisto pravo hudo tekaško medaljo, medaljo vztrajnosti, poguma in odločitve.

Garmin Finalni trening je omejen na 2000 udeležencev, zato pogumno in brez odlašanja pristopite na trening. To bo medalja za spomin na izjemno dramatično leto 2020. Medalje bomo razposlali v začetku novembra, po zaključenem izzivu.

7. KORAK: FOTOGRAFIRAJTE, OBJAVITE IN UPORABITE #GARMINRUNSERIES

Pravo veselje se zgodi, ko ga delimo s svojimi bližnjimi. Tako boste z medaljo okoli vratu postali tekaški ambasador zdravega načina življenja in ohranjanje rutine pri rekreaciji. Bodite ponosni nase in na svojo odločitev za vztrajanje v športni vadbi in zdravemu načinu življenja.

Veseli bomo, če se boste z medaljo fotografirali, sliko pa objavili in dodali ključnik #GARMINRUNSERIES (in označili profil na Facebooku “Priprave LJMARATON” ali na Instagramu “@priprave” in @garminslovenija).

Medalja je nagrada za vas in vzpodbuda za vse okoli vas.

Garmin Run Series združuje vse večje tekaške prireditve po Evropi in Ljubljanski maraton je del eminentne družbe že vrsto let. Finalni trening v letu 2020 ohranja tradicijo, ustvarja doživetje, povezuje preteklost in prihodnost, predvsem pa dajemo krila tekačem. Mi vas spodbujamo, z vami slavimo vaš osebni dosežek in vam omogočamo nepozabno izkušnjo.

Garmin Run Series je tekaška iniciativa, ki podpira in opogumlja tekače, da smo boljši kot včeraj.

Foreruner 245 :: Uradna ura virtualnega Finalnega treninga

Za sladek zaključek, pa bomo vsem udeležencem Garmin Finalnega treninga za Ljubljanski maraton, omogočili posebno ugodno ceno za nakup izjemne tekaške ure Forerunner 245. Ampak najprej gremo na trening.