Tekaški avtobus Priprave

Priprave tekaška skupnost povezuje in združuje predane tekače za nova doživetja in spomine.

V društvu Priprave bomo organizirali tekaški avtobus na spodaj navedene tekaške prireditve. Prevoz ponudimo vsem tekačem, z vseh vetrov, tekaških skupin. Kdorkoli se nam lahko pridruži na popotovanju na tekaško prireditev. Svoj sedež si zagotoviš s plačilom 10 eur.

V primeru, da bi bilo dovolj interesa še za kakšno drugo prireditev, se lahko dogovorimo sproti, da avtobus pošljemo tudi še kam drugam.

V kratkem sporočimo nadaljnje informacije in prijavnico.

Člani skupnosti Priprave, ki so zakupili 7 mesečni paket tekaških treningov, imate 2 kvoti za brezplačen prevoz na tekaško tekmo.

Projekt PRIPRAVE je komunikator akcije 0,0 tekač, zato iščemo priložnosti za tekaško druženje in znižujemo možnosti za prometne nesreče. Nadgradnja ideje je tekaški avtobus, ki nas bo popeljal na tekaške prireditvi po celi Sloveniji.

Vsak izmed nas je del kolektivne odgovornosti do življenja. Tudi ti! Tako je projekta Priprave pristopil k projektu Agencije za varnost prometa, saj čutimo odgovornost do vseh tekačev, pravzaprav do vseh rekreativcev. Čutimo odgovornost, da poskušamo spremeniti miselnost in opogumimo rekreativne športnike za nula-nula udeležbo v športu in prometu.

Aktivirati želimo ljudi za zdrav način življenje, za aktiven življenjski slog. Aleš Hostnik, vodja projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton vsem rekreativcem sporoča: “Odločimo se za NULA NULA, za zdravo rekreacijo in regeneracijo brez alkohola. Naj nam alkohol ne vzame priložnosti za doživetja.”