ENERGIJSKI tek za aktivno jesen

Vstopili smo v mesec september, ko pri vseh tekačih zasveti alarm lučka. Za vse aktivne preko celega leta to pomeni še 2 meseca trdega dela, za vse malo bolj užitkarske tekače po navdihu pa september simbolizira zadnji čas štart tekaških kilometrov.

V soboto, 26. 8. smo se tekači zbrali na tradicionalni lokaciji, na Koseškem bajerju in se podali na ENERGIJSKI TEK. Pretekli smo 7, 15 in 25 kilometrov. Zbralo se nas je več kot 100 in v tekaškem koraku smo pozdravili prve jesenske liste odpadle z mogočnih dreves. 

Ego Quark, sponzor Volkswagen Ljubljanskega maratona in projekta Priprave, je poskrbel za okusne tekaške smoothie-je za regeneracijo. Tekači, udeleženci Energijskega tega smo premierno, čisto zares prvi, poizkusili 3 različne tekaške smoothie napitke, pripravljene iz sadja in zelenjave, ter Ego Quarkom iz Ljubljanskih mlekarn. V kratkem vam bomo razkrili recepte, skupaj s fotografijami in videi.

Tina Zdjelar, ustanoviteljica koncepta Smooth, velika ljubiteljica in poznavalka (z)mešanic sveže in ekološko pridelane hrane, ter naša osrednja pripovedovalka Ego Quark smoothie zgodbe. Pripravili smo 3 tekaške smoothie-je:

 

Fotografije s teka si lahko prenesete tukaj: https://www.sportida.com/gallery/20170826-SLO-Marathon-Priprave-za-Ljubljanski-maraton-2017/G0000AwW_cLyjNYI

geslo: maratonpriprave

FOTO: SPORTIDA // Urban Urbanc

Dobrodošli na projektu Priprave. Pridružite se nam na jesenskih pripravah. Začnemo 1. septembra.