Koledar tekaških maratonov 2020

Naj vas pomirimo, zagotavljamo vam, obstaja življenje tudi PO korona virusu. ? Pred nami je svojevrsten izziv, ampak s hladno glavo in zdravo pametjo bomo iz celotne zgodbe ven prišli močnejši. Ostajamo na vezi in sproti spremljamo situacijo. Vrednote in cilji se nam bodo predrugačili, a življenje gre naprej. Glejmo globalno, pozabimo na egoizem, sprostimo zahteve do sebe in delujmo družbeno dobro. Predvsem pa ohranimo pozitiven pogled in upoštevajmo navodila pristojnih inštitucij. Ostanite doma.

Trenerska ekipa Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton je za vas pripravila nasvete, kako ohranjati in krepiti imunski sistem. V danem momentu je pomembno, da ne pozabimo na naš imunski sistem. Če že roke razkužujemo na vsakem koraku, privoščimo tudi telesu nekaj dobrega, prepotimo ga. Panika ni način, odprtost za spremembe pa je prava pot do rešitve in zdravja.

>> BERI DALJE: https://priprave.si/kako-krepiti-imunski-sistem/

Tekaške prireditve po Sloveniji in tujini so pred hudimi preizkušnjami. Predlagamo vam, podprimo jih z razumevanjem in spremljanjem njihovih odločitev. Z večjimi slovenskimi maratoni smo dnevno na liniji in se posvetujemo kako v dani situaciji ukrepati, v vsakem primeru pa vam zagotavljam, da vsi iščejo ugodno rešitev za vas, da bo vaš tek pri njih vaš lep spomin. Zbrali smo najnovejše datume tekaških prireditev v Sloveniji, Evropi in svetu.

#GETMOVIN

Koledar tekaških maratonov 2020

MAJ

JUNIJ

JULIJ

AVGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER