Vadba za moč doma *PRENOS V ŽIVO

Dragi tekači, dragi prijatelji, draga skupnost PRIPRAVE #VZTRAJAM,

strokovna ekipa Priprave je šla v akcijo. Ne bomo čakali in se bali! Dosledno bomo upoštevali navodila Ministrstva za zdravje in NIJZ – Nacionalnega inštituta za javno zdravje, obenem pa proaktivno šli v boj proti virusu in strahu. Prvi korak smo naredili s člankom za ohranjanje imunskega sistema.

>> BERI DALJE: https://priprave.si/kako-krepiti-imunski-sistem/

Zdaj pa akcija. Začeli smo v soboto, 14. marca, nadaljujemo pa vsak dan ob 18.00 live stream vadba za moč preko facebook strani Priprave LJMARATON. To bo za nas pilotski primer. Ste zraven? 

Vadba za moč doma*V ŽIVO* VSAK DAN ob 18.00 uri.

Sporočamo vam:

  • ne prekinjajte kontinuitete športne aktivnosti,
  • s športom se borimo proti virusu in strahu,
  • krepimo imunski sistem,
  • lahko vadite doma (uporabite telefon, prenosnik, TV),
  • upoštevamo navodila inštitucij, ne družimo se,
  • sporočamo pozitivno energijo.

Upamo, da vas bo čim več treniralo z nami. Če vam bo všeč, bomo zadevo izvajali vsak dan. Tudi trener bo v celoti oddelal trening. Vsakič bo trening vodil drug trener z ekipe Priprave. #ostanidoma #vodimozzgledom #nebojimose #brezstrahu

Prenos vadbe za moč *V ŽIVO 

>> https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

Ob 18.00 kliknite na povezavo in dobrodošli na vadbi v živo. 

Vadba bo trajala 45 minut in bo zajemala ogrevalni del, glavni del in umirjanje. Vaje bodo prilagojene za vsakogar, za različne nivoje pripravljenosti. Vse ostalo pa vam pove trener v vadbi v živo.

Uporabite lahko mobilni telefon, prenosnik, tablico, ali prenašate sliko na TV. Potrebujete internetno povezavo in dobro voljo. Bodite oblečeni v športna oblačila, imejte kozarec vode, lahko ste v nogavicah ali športnih copatih, imejte ob sebi podlogo. Ostalih pripomočkov za sedaj ne potrebujete. Vadite z nami, v dnevni sobi, na hodniku, v garaži, pred hišo, na vikendu, pod hruško, kjerkoli, samo ostanite prešerno razpoloženi in se ne predajte vsesplošnemu strahu. Boste videli, navdušeni boste.

Premierna vadba doma *LIVE je spodaj. Preverite in se nam pridružite. Vsak dan ob 18.00.

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/194428171991970/

Če vam bo vadba všeč, se priporočamo za vsak všeček, palec gor ali srček. Vsak komentar dobrodošel. V komentarju videa z veseljem polajkamo vašo fotografijo, kako boste vadili doma. Ker pa se projekta lotevamo prvič, bomo z veseljem prebrali tudi vsak vaš komentar za izboljšanje vadbe. Mi to delamo iz srce, za vas, da bi nam vsem skupaj bilo lepše v dani situaciji. Prosimo, ne bodite prezahtevni do nas, mi se bomo zares potrudili, je pa tudi za nas prvič. Hvala vam. <3

Vsak dan JUNIORJE *V ŽIVO ob 10.00

Prenos vadbe za juniroje *v živo preko facebook strani:

>> https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/ 

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/823061114869318/

 

Preprosto zato, ker ste za nas tekači #serijskonajboljsi