Kras v Ljubljani

DATUM: 09. 3. 2019, 4. SKUPINSKI TEK KRASni tek

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/394903524659864/

Krasno sobotno jutro, krasni tekači in KRASni tek za Mali kraški maraton. Vse to smo doživeli na sobotno sončno jutro, ko smo se odpravili po tekaških poteh PST-ja.

****NE POZABI: Prijava na Mali Kraški Maraton je mogoča do 15. marca. Prijavite se t-u-k-a-j.

Po nagovoru glavnega trenerskega konjenika, Mihe Žargija, smo krasne pisane tekaške duše nadaljevale utečen protokol. Prelepe ljubljanske poti PST-ja so bile prepojene s KRASnimi tekači, ki so pridno nabirali tekaške kilometre.

Na 4. Skupinske teku, ki smo ga poimenovali KRASni tek se je zbralo 173 krasnih tekaških prijateljev.

Čudovito tekaško prijateljstvo ni ostalo neopaženo. V goste sta prišla tudi ljubitelja teka iz prvih vrst Sežane in Ljubljane. V simbolični cilji trak Malega kraškega maratona sta pritekla podžupan Mestne občine Ljubljana, gospod Dejan Crnek in župan Sežane, gospod David Škabar. Povezovanje tekaških mest se je okronalo tudi s predajo značilnih daril; glinena ploščica zmaja, ki grize rep in kraški pršut s kostjo, ki ga podarja pršutarna KRAS v sodelovanju z Zavodom za šport Sežana. Kdo je komu kaj podaril, pa je verjetno vsem jasno, kaj ne?! 🙂

Po naši tradicionalni fotografiji nasmejanih tekačev smo se v pogovornem tempu odpravili proti naši novi lokaciji za ogrevanje ob glasbi. Tam nas je čakala trenerka Simona in najboljši ritmi glasbe.

Naj vam povemo, da se kaj hitro ujamemo v ritem glasbe in pričnemo s poskakovanjem in ponavljanjem korakov z ekipo trenerjev Priprave. Takih nasmehov tekačev smo vedno veseli. Naše poslanstvo je ustvarjati nasmehe.

Telesno temperaturo smo povišali, ogreli zaspane mišice in sklepe. Pripravljeni na tekaško popotovanje.

Podali smo se na dve različni razdalji.  Skupina tekačev na 7 km se je podala po PST-ju, prek gozdnih poti vse do Mosteca. Po slabi uri tek se je veselo vrnila v bazo Kačji pastir.

Skupino tekačev na daljšo razdaljo je čakalo lepo tekaško popotovanje na Ljubljanski Grad. Nasmehe so nosili preko ljubljanskih ulic vse do lepega pogleda z gradu.

Naša ekipa Priprave je najbolj pogumne tekače popeljala skozi tekaško obarvano dopoldne, kjer nam ni manjkal niti KRAS pršut in tudi dobrega vina iz vinske kleti Orel je bilo dovolj za vse. Tekači si po dolgem teku zaslužijo dobro regeneracija in hidracijo.

V naši tekaški bazi,  Kačjem pastirju nas je čakalo prijetno tekaško druženje v objemu sonca in KRASa. Poglejte si galerijo kaj vse smo si privoščili. Krasen okusen pršut in vino s Krasa. Ko se je naš utrip srca že rahlo umiril, smo v sodelovanju s sponzorjem Hervis Ljubljana, podelili dve štartnini za Mali Kraški maraton.

Vaša ekipa se veseli vsakega dogodka, vsakega kilometra in vsakega nasmejanega obraza. Mi smo tukaj za vas. Mi smo tukaj, da kilometre spreminjamo v navdušenje in v čudovit spomin. 

Neskončno kilometrov je v naših nogah, zato zaupamo le najboljšim in tako smo skupaj s podjetjem VIK d.o.o. iz Tržiča poskrbeli za regeneracijo naših nog z najnovejšimi modeli kompresijskih nogavic CEP. Priporočamo tudi vam! Vse informacije in nakup: http://www.nogavice-cep.si/ 

 

FOTOGRAFIJE: Sportida

https://www.sportida.com/gallery/20190309-SLO-Marathon-Priprave-Ljubljanski-maraton-2019/G00006S.ZmuZtmNk

geslo: PripraveMKM

_______________________________________________________________________

NASLEDNJI SKUPINSKI TEK: SPOMLADANSKI TEK – 30. MARCA, OB 8.00 PRI KOSEŠKEM BAJERJU. Prebudimo pomlad v Ljubljani.

SEZNAM VSEH SKUPINSKIH TEKOV V 2019: https://priprave.si/koledar-brezplacnih-skupinskih-tekov-2019/

 

PRIJAVITE SE NA TEKAŠKE TRENINGE PRIPRAVE 2019. ZAČNEMO 1. APRILA

Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj. 🙂