Kravate tečejo

DATUM: 18.5.2019, 7. Skupinski tek POSLOVNI TEK

Dan poslovnega teka, dan kravat in metuljčkov in seveda dan skupinskega TEKA. Sobota je bila v znamenju poslovnega teka oz. Business run-a na katerem smo tekli s kravatami.

Danes je z nami teklo in hodilo 115 tekaških kravat in metuljčkov.

Po tradicionalni skupinski sliki smo se odpravili proti Mostecu na ogrevanje v ritmih glasbe.

Pohodniki so se naučili kako pravilno pripraviti nordijske palice za hojo in se v lahkotnem koraku odpravili proti zvokih glasbe.

Ogrevanje sredi gozda nam je dvignilo telesno temperaturo in ogrelo naše zaspane mišice. Vse od osnovnega koraka do jumping jack-ov smo dvigovali naš srčni utrip. Ja, vzdušje je bilo noro.

Dobro ogreti in nasmejani smo se razdelili v štiri skupine, vsaka skupina s svojim tekaškim konjenikom.

Prva skupina je odšla na enourni pohod z nordijskimi palicami, na katerem jim je vodička Nežka predstavila nekaj osnovnih korakov nordijski hoje. Pridruži se nam tudi ti, TUKAJ ?

Naslednja skupina je šibala proti fakultetam, čakalo jih je tradicionalnih 7 km tekaškega plesa po poteh PST-ja.

Zadnji dve skupini pa sta imeli pred seboj 14 km, v hitrejšem in počasnejšem tempu. V dveh skupinah so se odpravili proti Tivoliju do galerije in seveda preko centra mimo slavnih lokalov vse do Zoisove piramide. Od tam pa so se vračali mimo Filozofske fakultete in vlade preko Večne poti nazaj proti našemu Kačjemu pastirju.

Tekači so začutili urbani poslovni utrip naše Ljubljane <3.

Ker smo bili zelo pridni nas je v Kačjem pastirju čakala PRIPRAVE kuhinja by Electrolux in naši kuharji-trenerji, kateri so nam pripravili toplo  in hladno jed.

AMPAK to še ni vse, dobili smo NOVE najlepše lončke v katerih so nas trenerji postregli. To so lončki, ki kažejo pripadnost vseh nas tekaški skupnosti Priprave <3 Juhu, imamo svoje lončke in tekaško kavo ☕

Kačji pastir ima v svoji ponudbi “Tekaško kavo”. To je magična beseda, ki jo izgovorite strežnemu osebju in vam skuhajo kavico v lončku Priprave, za spomin pa domov odnesete najlepši tekaški lonček. Poglejte kako je leeeep.

To je ta nasmeh, ko piješ kavo iz lončka Priprave. 🙂

#pripraveKUHINJA je postreglas s tekaškim smutijem in tekaško juhico.

Naslednjič pridi in ga poskusi tudi ti.

 

FB dogodek: POSLOVNI tek

Business run-a

Vabljeni na Business run v Ljubljani, v Tivoliju. Pridruži se poslovnem teku in uživaj s svojimi sodelavci na zabavnem dogodku, ki traja pozno v noč. Združi tek, zabavo in kulinariko.

_______________________________

 

NASLEDNJI SKUPINSKI TEK: ČEŠNJEV TEK – 1. JUNIJ, OB 8.00 PRI KOSEŠKEM BAJERJU. Tokrat tečemo ZA ČEŠNJE.

SEZNAM VSEH SKUPINSKIH TEKOV V 2019: https://priprave.si/koledar-brezplacnih-skupinskih-tekov-2019/

 

PRIJAVITE SE NA TEKAŠKE TRENINGE PRIPRAVE 2019. 

Klik na prijavnico spodaj…

Ne čakaj na češnje, prijavi se zdaj. 🙂